Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
a közvetítés nem olyan mintha élőben lenne,
gondoltam h csak tavasszal, nah de meni kel bankot rabolni, lenen potom, nitrogénem, még egy tartályra is futná 
-
No-kia
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
nah, akk megint nem én voltam ahülye, csak ne buktasson meg ,mert bepofázok neki órán
nah de minek beszl hülyeségeket
ha már itt vo kmegkérdezem: mikor lesz leghamarabb vmi tuningverseny ahol nézők is lehetnek? mert már megnéznék e yilyet élőben is, bár szárazjegest is jó lenne néznI/kipróbálni, csak a pot sem olcsó -
No-kia
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
ti is bérelni szoktátok? mert én 50L-re mondtam párszáz ezret max, mint ár(bérlés)
-
No-kia
addikt
hello! bocs h zavarok, de menynibe kerül egy dewar edény? mondjuk 50-100L-es, mert az infotanánorom azt mondja h szitne lehetetlen a folyékony nitrogén beszerzése, meg nagyon drága, a tartályok meg elképesztően drágák, a processzor hűtése meg szinte lehetetlen vele, és úgy felb@-tam magam miatta, aztán most egy kis oldallistát mutatnék neki, hogy mi , hogy, menyniért honnan, segítene ebben vki?
-
No-kia
addikt
vmi egri OC-s embert nem is mer vki?
-
No-kia
addikt
hello!
úgybézki az őszi szünetben neki vágok egy kis Dice projektnek, egy P31-DS3L-el és vmi Pendtium 631/925 vagy vmi hasonlóval , ezt még nem döntöttemel, ezeknek ugye semmi bajuk nem lesz egy kis 1,8V.tól, igaz?még arra lennék kíváncsi hogy egerben nem tudja vki honnan lehet szárazjeget szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- További aktív témák...
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Core i5 3470 (4k) + Core i5 4590 (5k) processzorok
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondoltam h csak tavasszal, nah de meni kel bankot rabolni, lenen potom, nitrogénem, még egy tartályra is futná
, am imegmarad anyag azt visszaveszik vhol?

köszi a helpet