Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
matteo_szg
üzenetére
áhh.. mennyire nem ismersz.. mindig csak a stex mi?

nem az anyagi oldalára gondoltam a támogatásnak (bármilyen fura azzal nincs gondom), hanem a mindenki egyért, egy mindenkiért csapat-elvre, info, tudás, segítségnyújtás, viselkedésforma, illemtan, szociológia, etika, tisztelet, stb.. (tudom kimentek már a divatból..)
ezek hiánya/megosztása/betartása a csapatszellemre úgy vetül, mint az emberi jogok megsértése az emberre..+természetesen mindennap megélem az emberi jogok sárba-tiprását hiszen egy multinál dolgozom, de egy vállalkozó sem lenne jobb idehaza.. aztán ott van ugye a szólásszabadság, ami arról szól manapság, hogy azt szólhatod csak, amit szabad.. de ne menjünk bele..
semmilyen túl-pörgésről nincs szó, csak annyiról, hogy a mostani Team Hungary "csapat" számomra nem felel meg, én nem olyan vagyok, mint amit most sugároz magából, ezért nem is adom hozzá a nevem. szvsz pont a csapat lényege hiányzik belőle, ha majd őszintén rendben lesznek a dolgok, nem csak a felszín lesz kikozmetikázva + még igény is van rám, akkor megtaláltok..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest