Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem szedem le az eredményeimet, hiszen nem azért töltöttem fel.
Azt hiszem teszteltem ahhoz éppen eleget, hogy lássam, miben hol milyen eltérések adódnak. Ráadásul pontosan LN2 alatt van az, amikor valamiért nem stabil a rendszer, és lényegesen gyengébb cpu eredményeket produkál, de ezt meglehet nézni mások eredményeinél is.
Mint említettem, ma készítek nektek egy validált eredményt a 4600 mhz-es cpu beállítással.A csapaton belüli dolog pedig nálam triviális kérdés, ott ahol ilyen szintű letámadás és bizalmatlanság van, szerintem nem érdemes közös hajóban evezni.

Aki pedig tényleg ismeri a 3dmark verziók közötti különbségeket, az nem is tenne fel ilyen kérdéseket, hogy valid vagy sem. nyilván a több gpu-s TX eredményeket nem fogom produkálni, hiszen nem egyszerű ezeket beszerezni, ráadásul az enyém behalt, jelenleg szervízben van, így ami nem tetszik nyugodtan reportold, legfeljebb Cristian majd törli, következetesség nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest