Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
@mriya@ #7009 üzenetére
Ezt ugatom...
(#7008) K.Andras.Vfx
Sokkal jobban is belenagyíthatsz, ez ilyen. Egy ~25mbps h264, youtube által ~16 mbps-re konvertált változatát nézed, és osztod az észt annyira magasról, hogy azt sem látod, amiről beszélsz. Pedig pontosan tudod te is, hogy egy szétkompresszált szar a yt képe.
Leírtam már neked, hogy egyrészt az óra kapott itthon szervizt, teljesen eredeti, járt az RSC-ben tömítéscserén, ott is mindent rendben találtak, nem értem miért kell szándékosan árral szemben úszni, és közben baromságokat beszélni?
Itt a muster, szedd le, nézd meg.
Nem azzal van a baj, hogy elmondod a véleményed, hanem hogy makacsul ragaszkodsz a hülyeséghez.Tényleg. Bepottyansz ebbe a topikba, megmondod a frankót, helyreteszel mindenkit. Lehamisítványozod az (ex) órámat, félig-meddig le is hülyézel... Meg még a topik nagyrészét. És a végén kikiáltod magad messiásnak. Ez igen
Pont hiányzott egy kis pörgés a topikból.
Félre ne érts, én híve vagyok az értelmes vitáknak, de itt most nem az folyik...
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest