- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Mercutio_ #2250 üzenetére
Ha számlával veszi, és nem adja el 5 éven belül, akkor jó eséllyel, és az inflációt nem számítva egyiken se fog bukni. De én, amikor okos vásárlásról írtam, nem arra gondoltam, hogy menjen be az Andrássyba és vegye meg alku nélkül az óráját.
(#2249) 5-ös kezelő: Ez nem hit kérdése. Ismert fórumtársunk 2013 májusában tudott hozni fóliás, vadonatúj Rolex Submariner 114060-at 5100 euróért. Most ebből a modellből ennél kicsit drágábban veszel egy papírok és doboz nélküli, csupasz darabot. Persze ha az eladásig nem emel árat a Rolex és te újonan veszed az órát, akkor értelemszerűen bukni fogsz rajta, ha retailen, akkor viszonylag elég sokat.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Mercutio_ #2226 üzenetére
Kérni fogom majd a segítségeteket, természetesen. Egyelőre nem ugrom fejest a dologba. Egyik fórumtársunk is csak pár hónapig birtokolta az OP-t, és utána válás lett a vége. Próbálok felelősségteljesen gondolkodni, bár néha a szívre is kell hallgatni, nem csak az észre. Fél évi nettó fizu elköltése egy nem feltétlenül szükséges holmira azért nem olyan könnyű nekem sem. Racionálisan nézve csak azért vásárolnék, h elmondhassam, nekem is van egy ilyen. És mégis az a bizonyos bogár beeszi magát.
Csiga : Utálok szemüveget hordani, még olvasáshoz is, de muszáj. Viszont nem elvárható, h csak azért tegyem fel, h a karomra pillantva lássam, mennyi az idő. És leszel te még idősebb, nem lesz olyan vicces a dolog... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Mercutio_ #2220 üzenetére
Mint Lee tábornok tisztelője a szürke számlapossal szemeztem, de esélytelen, h leolvassam szürkület után. Így a szín még változhat. Lume nem lényeges, nem tök sötétben fogom hordani, de nem is kérdeztem rá. Még van időm rágódni bőven. Egymillió km-em meglesz lassan, vagy már meg is van, jövőre akár meg is lephetném magam. Ha meg várok a nyugdíjba vonulás napjára /ami talán soha nem jön el/, rengeteg időm van.
De elvarázsolt az üzlet és az eladók hozzáállása. Talán még elmúlik a varázs, és kigyógyulok. -
-
squir
aktív tag
válasz
Mercutio_ #1475 üzenetére
Ácsi, félreértés van!
Az összeget csak az újonnan feltűnő órák száma miatt írtam! Egy Parnist, Orientet, stb azért kb kéthavonta biztosan megengedhet magának az átlagkeresetből élő ember, addig az 500-1000 EUR, vagy drágább órákat a társadalom 98%-a biztos, hogy nem. Ezért nem értettem a felvetést. Igen a legtöbb óra előfordult a régi topicban, igen azóta túl sok új óra nem került be. Erősen kétlem, hogy a fórumozók legnagyobb része negyedévente megengedhetne magának egy Omegát, vagy TAG-ot. -
squir
aktív tag
válasz
Mercutio_ #1441 üzenetére
Ha jól számoltam 8, vagy 9. Azért nem rossz tekintettel arra is, hogy a topic-ot legtöbben nem ismerik, nem túl sok idő telt el a kezdés óta és azért ezek az órák min 1000 EUR-tól kezdődnek... darabonként...😉
Pont emiatt szerintem értelmetlen bármit is darabszámra mérni.🙂 -
ktg3
őstag
válasz
Mercutio_ #1441 üzenetére
Többek között a DJ igen. Nem is erről van szól. Szimplán arról, hogy számomra sokkal nagyobb az érdekes posztok aránya. Ez nyilván mindenkinek egyéni preferencia, de jó, hogy erre is van lehetőség, hogy csak ezt a topicot látom elkülönítve. Ez nem jelenti azt, hogy a másikat nem pörgetem át, csak jobban tetszik így szétválasztva a szezont a fazontól.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged