- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
delta9
senior tag
Előre is köszi szépen, felírtam, hogy ne felejtsem el elhozni.
-
delta9
senior tag
Én is makrora gondoltam először, de kezdeti fellángolásomat lelombozta azon tény, hogy még a büdös életben nem írtam makro-t, ergo hozzá sem tudok kezdeni.
Most nincs nálam a nevezett xls, de holnap behozom a munkahelyemre, ha nem felejtem el (eléggé szita az agyam).
Nem akarok senkit sem ledegradálni, de próbáltatok már egy közel 50 éves nőt vágólapkezelésre oktatni, aki számítógépet még csak képen látott? Túl nagy kihívás ez nekem, leginkább azért, mert nincs türelmem hozzá. -
delta9
senior tag
szal adott egy excel tábla, ami egy placc lap. vízszintesen az A oszlopban a termékek vannak felsorolva (cigik, piák, ropi, kávé...). ezt követő oszlopok: induló készlet, vétel, összesesn, fogyott, maradt, illetve árbevétel. ezek közül amelyiket lehetett alapműveletekkel kiszámoltattuk. namármost. aki ezt a lapot fogja töltögetni, az lényegesen kevésbé ért az excelhez, mint én a harangöntéshez. hogyan lehet tehát azt megoldani, hogy mindenféle vágólap művelet nélkül, készüljön egy új xls és abban az előző napi 'maradt' oszlop tartalma az 'induló készlet' oszlopba kerüljön, mert ugye arra a napra már az lesz érvényben?
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest