- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Aktív témák
-
bba
tag
UP!
-
DrSoul
őstag
Engem is érdekelne az Excel pdf-es könyv, de nem tudok fogadni 10 MB-ot.
Más megoldás? -
rogers
aktív tag
#20, #21 Azt azért vegyétek észre, hogy az eredeti topic téma júniusban futott, nem biztos, hogy itt vannak az akkor emberkék :)
Amúgy pedig ha Excel makró vagy Visual Basic tudás kell, akkor mindjárt ott a help :) Ja, meg könyvesboltban is vannak könyvek. Tudást ingyen mi? :)
Amikor én belekóstoltam az Exceles Visual Basicbe, meg makróírásba akkor nem használtam könyvet. A legegyszerűbb módszer, ha úgy kezditek, hogy a makró rögzítővel felvesztek pár egyszerű makrót és megnézitek a kódját. :) Tanulságos.
Én mindig így csinálom, aztán továbbfejlesztem és általánosítom. -
h4ndsp1k3n
tag
Nemtucc template-et csinálni belőle? Vagy ilyen nincs? (rég használtam már excelt)
Amúgy télleg, copy-paste-et még apám is meg tudta tanulni :) -
rogers
aktív tag
Nekem angol Excelem van, a menüneveket saját fejből magyarítottam.
1. Szóval terület kijelöl ahol akarod a hatást
2. Data (Adat) / Validation... (Érvényesítés...) menüpont
3. A megengedett értékek közül (Allow) a ''Lista'' kiválasztása
4. Kicsit alatta aktiválódik egy beviteli zóna, ahol meg lehet mondani, hogy honnan vegye az értékeket (a munkalap vmelyik egyoszlopos tartománya)
A többi már finomkodás... :DD -
Papa-Georgo
senior tag
-
balty
csendes tag
Hogy lehet egy cellát combo box tulajdonsággal felruházni. Combo box=Amikor egy legördülő listából lehet több alternativa közül választani.
-
Semi
csendes tag
sokat makróztam egy időben excelben, ha elküldöd az emilcímemre, megcsinálom grátisz. (holnap vidékre kell mennem, holnapután, ha addig senki nem csinálja meg, megcsinálom)
Semi -
delta9
senior tag
Előre is köszi szépen, felírtam, hogy ne felejtsem el elhozni.
-
delta9
senior tag
Én is makrora gondoltam először, de kezdeti fellángolásomat lelombozta azon tény, hogy még a büdös életben nem írtam makro-t, ergo hozzá sem tudok kezdeni.
Most nincs nálam a nevezett xls, de holnap behozom a munkahelyemre, ha nem felejtem el (eléggé szita az agyam).
Nem akarok senkit sem ledegradálni, de próbáltatok már egy közel 50 éves nőt vágólapkezelésre oktatni, aki számítógépet még csak képen látott? Túl nagy kihívás ez nekem, leginkább azért, mert nincs türelmem hozzá. -
fügike
senior tag
Nem lehet hozzá makrót írni?
-
Agyasima
őstag
Mármint 2 jobbgomb műveletet....
Egyébként ha megosztanád velünk a konkrét táblát, többet tunnánk segíteni... -
Agyasima
őstag
Kijelölöd az oszlopot, (másolás).
Majd az új táblán irányított beillesztés. '' jobbgomb műveletet talán még ő is meg tud jegyezni? -
delta9
senior tag
szal adott egy excel tábla, ami egy placc lap. vízszintesen az A oszlopban a termékek vannak felsorolva (cigik, piák, ropi, kávé...). ezt követő oszlopok: induló készlet, vétel, összesesn, fogyott, maradt, illetve árbevétel. ezek közül amelyiket lehetett alapműveletekkel kiszámoltattuk. namármost. aki ezt a lapot fogja töltögetni, az lényegesen kevésbé ért az excelhez, mint én a harangöntéshez. hogyan lehet tehát azt megoldani, hogy mindenféle vágólap művelet nélkül, készüljön egy új xls és abban az előző napi 'maradt' oszlop tartalma az 'induló készlet' oszlopba kerüljön, mert ugye arra a napra már az lesz érvényben?
Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest