- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sygoinon
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!
-
Sygoinon
csendes tag
Kézzel is lehet csinálni, csak láttam egy ilyen megoldást már valakinél, csak nem tudom az elérhetőségét. (az ilyen megoldáson az exceles autamatizálást értem)
10 asztalról van szó, és 128 játékosról, az összes játékszám pedig kb. 255. -
Sygoinon
csendes tag
És az átszínezést magától kéne csinálnia, amikor kitürlöm az asztalsorszámot az adott oszlopokból...
[Szerkesztve] -
Sygoinon
csendes tag
Lényegében arról van szó, hogy egy csocsóversenyt szervezek, ahol a csocsóasztalokat sorszámmal látom el. Van egy levezetési rendszer, ahol van több oszlop, amikben az szerepel, hogy melyik asztalon megy egy adott mérkőzés. Az asztalok sorszámát külön feltüntettem még egy helyen, azért, hogy mindig láthassam, hogy melyik asztal szabad és melyiken folyik játék. A zöld háttérszín azt jelentené, hogy az asztal szabad, a piros pedig, hogy játszanak rajta. Elég nagy táblázatról van szó, és így sokkalta egyszerűbb lenne látni, hogy van-e szabad asztal, amire be lehet osztani a következő mérkőzést, mint, hogy állandóan az egész táblázatot végignézni, hogy esetleg melyik asztalra lehet betenni a következő mérkőzést.
-
föccer
nagyúr
Én valahogy úgy csinálnám, hogy készítek az átszinezendő oszlop mellé egy olyan oszlopot, ami egy HA() függvényt tartalmaz. A feltétel valami olyasmi, hogy ha ezt a cellát megtalálod abban a tartományban, akkor az érték legyen 10, egyéb esetben legyen 1.
Azután pillanat alatt látod, hogy melyik szerepel, melyik nem. Utánna kézzel kijelölöd a cellákat, amit át akarsz szinezni, és katt...
Én így csinálnám.
üdv.: föccer -
Sygoinon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni.
Azt szeretném megcsinálni Excelben, hogy felsoroltam egyesített cellákban számokat 1-10-ig. Ezeknek a celláknak zöld hátterűeknek kell lenniük, kivéve, ha valahol a táblázatban szintén egyesített cellákban már szerepel az adott szám. Ha szerepel, akkor piros háttérszínűnek kéne lenniük a celláknak.
Ha valaki ebben tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítséget: Sygonion
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged