- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Sygoinon
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!
-
Sygoinon
csendes tag
Kézzel is lehet csinálni, csak láttam egy ilyen megoldást már valakinél, csak nem tudom az elérhetőségét. (az ilyen megoldáson az exceles autamatizálást értem)
10 asztalról van szó, és 128 játékosról, az összes játékszám pedig kb. 255. -
Sygoinon
csendes tag
És az átszínezést magától kéne csinálnia, amikor kitürlöm az asztalsorszámot az adott oszlopokból...
[Szerkesztve] -
Sygoinon
csendes tag
Lényegében arról van szó, hogy egy csocsóversenyt szervezek, ahol a csocsóasztalokat sorszámmal látom el. Van egy levezetési rendszer, ahol van több oszlop, amikben az szerepel, hogy melyik asztalon megy egy adott mérkőzés. Az asztalok sorszámát külön feltüntettem még egy helyen, azért, hogy mindig láthassam, hogy melyik asztal szabad és melyiken folyik játék. A zöld háttérszín azt jelentené, hogy az asztal szabad, a piros pedig, hogy játszanak rajta. Elég nagy táblázatról van szó, és így sokkalta egyszerűbb lenne látni, hogy van-e szabad asztal, amire be lehet osztani a következő mérkőzést, mint, hogy állandóan az egész táblázatot végignézni, hogy esetleg melyik asztalra lehet betenni a következő mérkőzést.
-
Sygoinon
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki nekem segíteni.
Azt szeretném megcsinálni Excelben, hogy felsoroltam egyesített cellákban számokat 1-10-ig. Ezeknek a celláknak zöld hátterűeknek kell lenniük, kivéve, ha valahol a táblázatban szintén egyesített cellákban már szerepel az adott szám. Ha szerepel, akkor piros háttérszínűnek kéne lenniük a celláknak.
Ha valaki ebben tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm a segítséget: Sygonion
Aktív témák
Hirdetés
- Futárcégek
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest