- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
köszi...
szóval a kulcsszó a SHEET2, és a $-ral megkombinálva igen csak kajakra rögzíti a hivatkozás tartalmát....
-amúgy találtam egy olyant, hogy az irányított beillesztésnél hivatkozik cak egyszerűen az adatmezőre, pl így : a D4-es mezőben ez szerepel: = A3 , így már kezelni tudtama problémám, elllenben a szűrés(kivegye az azonos értékeket) csak akkor megy, ha sima érték van a táblázatban, ha hivatkozás, akkor nem.....
-vagy erre nem tudsz megoldást mondani ?
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
miért nem engedi, hogy különböző tartományrészeket jelöljek ki a CTRL+kijelölő egér használatával amikor a kimutatás diagrammhoz kéri a tartomány kijelölését ??
-
J.J. András
őstag
az a ''rendezed a megfelelő mezőre'' az mit akar jelenteni ?
-úgy szeretném amúgy, hogy ha netán hozzányúlok az elején a számításhoz, akkor itt is megjelenjen....
-amúgy próbálkoztam azzal amit mondtál, de erre meg hogy az azonos értékeket csak 1szer jelenítse meg, arra Bash javaslatára szűrést csináltam de, az meg az egész munkalapon végigfutó szűrést csinált, és az eredeti kiinduló két táblázatomat is megszűrte.....(szóval szűrni nem tud tartományra?)
-na, még egyszer :
van 2 db táblázat, ami szímtási eredményeket tartalmaz......ezeket meg akarom jeleníteni Grafikusan, de ahhoz kellene hogy növekvő sorrendbe legyenek, és ezért gonodltam csinálok róluk egy 3.dik külön táblázatot, ahol már növekvő sorrendben vannak szépen egymás után.....és azonos érték csak 1szer szerepeljen ugyebár....
így érthető ??
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
mert ha Copyzok simán, igen nagy táblázatról van szó, akkro csak végig húzom az egeret rajta........és nyomok egy CTRL+C-t.....
-szóval hogy is kell ezt csinálni akkor ? a $ jellel hogy is van ez ?
-és az abaj, hogy minden sorban majdnem különböző művelet van, akkor hogyan írjam elé a $ jelet ?
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
jó, megvan a másolásnál be kell állítani, hogy csak értékeket másoljon át....
köszi Ergil, addig olvastama SÚGÓT, míg meg nem találtam...:))
figyu, és mi van akkor, ha nekem HIVATKOZÁSSAL KELLENÉNEK azoka sorok, de ha COPYval csinálom, akkor a C1=A7+B4 helyére mondjuk D1=B7+C4-et ír be, szóval az érték változik...., azért kellene hivatkozással, mert ez végül is kimutatás lesz, és ha az eleján megváltozatok valamit, akkor ez is változzon meg a végén, ez az utolsó táblázat....
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
figyeljetek, hogyan kell úgy MÁSOLNI, hogy csak az ÉRTÉKEKET, és NE HIVATKOZÁST másoljon át az EXCEL ?
-
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #33 üzenetére
senki sem ??? :O
figyu, akkro valaki hátra tudja, azt hogy ''rutin''-szerűen hogyna tudom azt megadni az EXCELnek, hogy ha talál azonos értékeket, akkor azon értéket törölje a cellák felfelé tolásával ?? létezik ilyen beépített parancs ?
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
válasz
J.J. András #33 üzenetére
nem azért, de tényleg égető a dolog, azért hozom FEL egyet......
-
J.J. András
őstag
lehet hogy egyszerű a kérdés, de akkor sem találoma súgóban a megoldást....
-a problémám:2 db táblázatból (azonos munkalapon vannak), hogyan tudok egy 3dik táblázatot csinálni, hogy ott már szépen növekvő sorrendben legyenek a számok ?
nagyon gyors segítség kellene...köszi előre is
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest