- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee #52050 üzenetére
A pontos cél az lenne hogy minden hónap 10-ét vagy, ha az nem munkanap az azt követő első munkanapot kapjam vissza. Ezt az indirekttel és ezzel a fügvénnyel összekombinálva gondoltam megoldani. De ugye nincs olyan függvény, amivel meg tudnám állapítani egy napról, hogy az munkanap-e vagy sem.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan függvény, ami megmondja, hogy egy konkrét datum munkanap vagy sem. Létezik ilyen. Mindenféle kalkulációs függvényt találtam, de egy ilyen egyszerűt, aminek egy bemeneti paramétere van és a visszatérő érték egy true vagy false olyant nem. -
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az excel alapértlmezetten miben méri azt oszlopok szélességét és magasságát. Ha beállítok egy 10x10 cellát, akkor egy téglalapot kapok, mai nem négyzet.
-
MZsoltee
veterán
Részösszeget szeretnék képezni, úgy hogy csak a részösszeg jelenjen meg. Az összegzés több ismérv alapján történik. Kétféle bizonylat egy megjegyzés és partner .
"A bizonylat" "A bizonylat megjegyzés" "Partner név" "B bizonylat" Érték
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne. Adott két halmaz amelynek minden elemét szeretném kombinálni. Milyen függvénnyel tudnám ezt megtenni?
Halmaz1: 1, 2, 3, 4
Halmaz2: A, B, C, DKombináció:
1 A
1 B
1 C
1 D
2 A
.
.
.
. -
MZsoltee
veterán
Pivothoz és főleg a powerpivot funkcióhoz tudtok egy jó magyar nyelvű leírást?
-
MZsoltee
veterán
Azonos függvénnyel. Gondolom két munkalapról van szó. Egy fileba másolod és egy harmadik munkalapon meg összehasonlítod.
Az fkerest sikerült megoldanom.
-
MZsoltee
veterán
Szisztok4
Lenne két oszlopom két szöveges mező (számokkal, de fel kell nullázni őket).
A és B oszlop. A oszlopból van X drab érékem, amihez szükségem lenne a B oszlopban hozzátartozó értékre.
FKeressel kellene szerintem megoldani de nem tudom paraméterezni. Segítséget előre is köszi! -
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Régen 3-4 éve egész jól tudtam használni az excel. Szükségem lenne valamire, amivel felfrissíthetem a tudásomat. Nem tud valaki valami kis tanfolyam tutorial cuccost kezdőtől haladóig?
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok a következő problémám lenne!
Adott az "A" oszlop melyben a születési évek vannak valamint adott a "B" oszlop amiben a hónapok.
Ki kéne tudnom számolni egy tetszőleges dátumtól való eltérésüket. (Mondjuk mennyi idősek voltak tavaly nyáron)Tudnátok ebben segíteni?
Üdv
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy adatbázis amit excelben kellene rögzíten.
Egy oszlop felelne meg egy kérdésnek, de igen nehézkes kitölteni, mert ha beviszek egy adatot, akkor a következő sorba ugrik a és nem a következő oszlopba. Ezt esetleg be lehet valahogyan állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest