- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee #52050 üzenetére
A pontos cél az lenne hogy minden hónap 10-ét vagy, ha az nem munkanap az azt követő első munkanapot kapjam vissza. Ezt az indirekttel és ezzel a fügvénnyel összekombinálva gondoltam megoldani. De ugye nincs olyan függvény, amivel meg tudnám állapítani egy napról, hogy az munkanap-e vagy sem.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan függvény, ami megmondja, hogy egy konkrét datum munkanap vagy sem. Létezik ilyen. Mindenféle kalkulációs függvényt találtam, de egy ilyen egyszerűt, aminek egy bemeneti paramétere van és a visszatérő érték egy true vagy false olyant nem. -
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az excel alapértlmezetten miben méri azt oszlopok szélességét és magasságát. Ha beállítok egy 10x10 cellát, akkor egy téglalapot kapok, mai nem négyzet.
-
MZsoltee
veterán
Részösszeget szeretnék képezni, úgy hogy csak a részösszeg jelenjen meg. Az összegzés több ismérv alapján történik. Kétféle bizonylat egy megjegyzés és partner .
"A bizonylat" "A bizonylat megjegyzés" "Partner név" "B bizonylat" Érték
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne. Adott két halmaz amelynek minden elemét szeretném kombinálni. Milyen függvénnyel tudnám ezt megtenni?
Halmaz1: 1, 2, 3, 4
Halmaz2: A, B, C, DKombináció:
1 A
1 B
1 C
1 D
2 A
.
.
.
. -
MZsoltee
veterán
Pivothoz és főleg a powerpivot funkcióhoz tudtok egy jó magyar nyelvű leírást?
-
MZsoltee
veterán
Azonos függvénnyel. Gondolom két munkalapról van szó. Egy fileba másolod és egy harmadik munkalapon meg összehasonlítod.
Az fkerest sikerült megoldanom.
-
MZsoltee
veterán
Szisztok4
Lenne két oszlopom két szöveges mező (számokkal, de fel kell nullázni őket).
A és B oszlop. A oszlopból van X drab érékem, amihez szükségem lenne a B oszlopban hozzátartozó értékre.
FKeressel kellene szerintem megoldani de nem tudom paraméterezni. Segítséget előre is köszi! -
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Régen 3-4 éve egész jól tudtam használni az excel. Szükségem lenne valamire, amivel felfrissíthetem a tudásomat. Nem tud valaki valami kis tanfolyam tutorial cuccost kezdőtől haladóig?
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok a következő problémám lenne!
Adott az "A" oszlop melyben a születési évek vannak valamint adott a "B" oszlop amiben a hónapok.
Ki kéne tudnom számolni egy tetszőleges dátumtól való eltérésüket. (Mondjuk mennyi idősek voltak tavaly nyáron)Tudnátok ebben segíteni?
Üdv
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy adatbázis amit excelben kellene rögzíten.
Egy oszlop felelne meg egy kérdésnek, de igen nehézkes kitölteni, mert ha beviszek egy adatot, akkor a következő sorba ugrik a és nem a következő oszlopba. Ezt esetleg be lehet valahogyan állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest