Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg lehet venni ezt egyben? Mert én havi előfizus vagyok office csomagra, és lehet hogy ha egybe kifizetném akkor olcsóbb lenne.
-
válasz
Fferi50
üzenetére
Kösz , jó lett , de ez az fkeres nekem olyan zavaros kicsit.
A kérdésem az lenne hogy lehet korlátozni egy adott oszlopban vagy pár cellában a beírható ertek mennyiségét?
Konkrét példával gondolok itt arra hogy azt akarom h pl. a B3-B8 oszlop tartományba csak 1 db érték szerepelhessen , azaz ha pl a B5-ben van 23 , akkor a többi 5 cellába tiltsa meg az excel hogy adatot lehessen beírni. -
Üdv!
Adott egy kis összegző táblázat, legyen pl. cikkszám és polc formájú. A képen meghatározott módon vannak számosítva a polcon lévő darabok a táblázati jobb oldalon , és bal odalon a termék cikkszáma.
Engem az érdekelne ha kiszedem egy adott polcon lévő termék számának összegét pl a H9-es cellába, akkor azt külön ki lehet e íratni úgy , hogy a cikkszám helyett egy más elnevezést használok. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy a kijelölt D12-es cellában lévő A6 cikkszám helyett pl azt írja ki hogy zöld kocka, ne a kibogozhatatlan nevű cikkszám legyen ott. Magyarul engem az érdekelne hogy egy meglévő cellaérték mellé mégegy ilyen "nickname" vagy "tag"-elés adható e a cellának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest