- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ingenium
újonc
válasz
Delila_1 #22156 üzenetére
Nos ide eljutottam, be is irtam, jo is lett - reszben
Ha az A1=1 es B1=1 vagy ha 2 vagy 3 vagy mindegy mennyi de egyforma az ertekuk, akkor gyonyoruen formaz, mukodik es ha nincs ertekuk vagyis uresek, akkor szep feher, de
Amint az ertekuk 0 es 0, akkor nem formaz, tudom ,h az ures az 0 de itt szeretnem becsapni az excelt ha fizikalisan szerepel a cellakban mindket hely4n a 0, akkor az olyan legyen neki mint az 1-1
Tudom h nem tudok magyarazni, bocsanat es koszonom,h foglalkoztok a problemammal es meg jopar szamomra nagyon nehez dolog jon majd de ezt elobb meg kell csinalnom.
-
Ingenium
újonc
Sziasztok!
Segitsegre van szuksegem.Szeretnek egy halmazt feltetelesen formazni, pontosabban szinezni.
Ha a1 es b1 cellak ertekei (egyidoben) 0es0,1es1,2es2,3es3,4es4... es igy tovabb, akkor a halmazom legyen zold, DEHa a1 es b1 cellak uresek, akkor maradjon szep feher es formazatlan
Es mindezt az 1.feltetelben szeretnem megvalositani
A masik ket feltetelre meg szuksegem lesz
Remelem ertheto voltam es koszonom,h segitetek
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest