- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabesz128
csendes tag
Sziasztok!
A megoldandó probléma a következő:
Ha egy adott gép egy adott mappájába bekerül egy txt fájl arról sms értesítést akarok kapni.
A dühítő a dologban, hogy hajszálra vagyok a megoldástól, de egy apróságon elbukok. Eddigi eredmények:
Excel makro percenként megnézi, hogy van -e txt fájl, ha igen, akkor outlookot behozza objektumként, megírja a levelet a tárgy mezőben a fájl nevével, és elküldi a t-mobilos e-mail címemre. Az e-mail érkezéséről pedig sms értesítást kapok, benne a levél tárgyával.
Sajnos nem teljesen automatikus, mert a levélküldésnél az outlook még a legalacsonyabb biztonsági beállítás mellett is visszakérdez, hogy engedem -e a külső alkalmazásnak a levélküldést. Tehát az egyik megoldás az lehetne, ha ezt az ellenőrzést valahol ki tudnám gyilkolni.
A másik megoldás az lehetne, ha az excel nem levelet írna, hanem egy batch fájlon keresztül, vagy akár közvetlenül elindítaná az outlookot, az pedig az indítás esemény hatására indítana egy makrót a levélküldéssel. Ezt azért nem tudom megcsinálni, mert képtelen vagyok excelből bat illetve exe fájlokat indítani.
Valaki segítsen, nem szeretnék a célegyenesben elvérezni.
Kösz
Gabesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest