-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
Sikerült minden amit szerettem volna, köszönöm szépen !
-
gyendre2
tag
válasz
bela85 #45822 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek !
Viszont valamiért HIÁNYZIK eredményt ad vissza. És igen, G oszlop akart lenni.
A G oszlopban dátumok vannak, Dátumra is van formázva. Az oszlop indexet jól adtam meg, pontos egyezésre keresek az A oszlopból.
A táblázatot próbáltam fixálva és nélküle is, nem jó.
Az egyezés biztos megvan, Ctrl+F megtalálja mindkettőt ha beírom a pontos nevet.
Sajnos nem tudom megmutatni a táblázat, személyes adatok vannak benne. -
gyendre2
tag
Sziasztok !
Csak alapvető dolgokat szoktam csinálni excelben, de most egy kicsit bonyolultabbat kellene és nem tudom, hogy lehetne összehozni. Már nézegettem youtuben pár videót, de itt gondolom több feltételt kellene egybefűzni.A megoldandó problémám a következő :
Adott 2db excel munkalap 1. és 2. számú.
-Nevek és születési dátumok az A,B oszlopban mindkét munkalapban
-Ha 2. számú munkalapban megtalálható egy név, ami az 1. munkalapban is, akkor ami 2. munkalap G sorában van, másoldójon az 1. munkalap C sorába. (Csak az egyező nevek esetén.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest