-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wollie
tag
Sziasztok!
Seggítségetekre lenne szügségem.
Olyan feladatom van, hogy egy oszlopban szereplő szövegek "féleségét" kell megszámolnom.
Ez fügvény nélkül elég hosszadallmas, sok oszlopról/munkalapról van szó.
Pl az oszlopban szereplő szövegekről: Alma543, Alma543, Körte1, Körte poshadt 54444, Pálinka, Naptár, Óra8, Óra/33/g, Falióra, Falióra...
Sok féle van más és más így egyenként meghatározni nem tudom, vagy szintén sok idő lenne.
Csak annyi kellene, hogy hány féle szöveg van. Pl amit írtam az 9 féle. Nem tudom megvalósítható e, valamint egyáltalán érthető e a kérdésem.Jelenleg leszűröm ABC sorrendbe és úgy számolgatom hány félét látok.
Remélem tudok segíteni.
Előre is Köszönöm!
-
Wollie
tag
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Olyan feladatom van, hogy egy oszlopban van sok településnév néhány többször is szerepel.
Ki kellene gyűjtenem függvénnyel, hogy melyik település név szerepel a legtöbbször az oszlopban valamint az hányszor. Jelenleg ott tartok, hogy sehol :S
Kérlek segítsetek ha tudtok. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest