- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n42
tag
Sziasztok,
Félve kérdezem de nem törtönt valamilyen frissítés Excelben? A tegnapi nap semmilyen problémám nem volt az Excellel, a mai nap nem kalkulálja újra a munkafüzetet, ha igen, az egész lefgogy. Ezt már napokkal korábban is észrevettem, hogy van, hogy csak a szűrő ki és bekapcsolásával kalkulált újra bizonyos értékeket, de a mai nap teljesen összeomlott a munkafüzetem.
Az igazán aggasztó az, hogy hiába hívtam vissza az előző napok biztonsági mentéseit, a probléma ugyanúgy fennál, így teljesen érthetetlen számomra mi történhetett. Olvastatok valamit, hasonló problémáról? Mi lehet a megoldás? Ha már a biztronsági mentés sem segít, akkor nagy a baj... :/ -
n42
tag
Sziasztok,
Egy nagyon egyszerű: "HÉT_SZÁMA" függvény az egy számjegyű heteket úgy jeleníti meg, hogy "1", hogyan lehet elérni, hogy "01" legyen.
Ez azért volna fontos, mert így ha sorba rendezem a kapott értékeket, akkor első hét után a 11, 12, stb.. következik, 2 hét után pedig a 20. hét...
Van erre megoldás? -
n42
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni egy Excel feladatban:
Van három külön lapom, a három külön lapon van három táblázat és ezt a három táblázat adatait szeretném összevonni egy közös táblázatba a negyedik lapon, természetesen dinamikusan.
Tehát a három táblát akarom szerkeszteni, új adatokat hozzáadni és azt szeretném, ha a negyedik lapon automatikusan (vagy legalább adatok frissítése megnyomásával) frissülne. A negyedik táblázatból pedig egy kimutatást szeretnék készíteni.
Lehetséges?
-
n42
tag
válasz
Delila_1 #35196 üzenetére
Szia! Én úgy gondoltam, hogy (pl) A1 cellát kitöltöm, akkor A2 cellában megjelenik a dátum és idő!
Ami még talán nehézség, hogy azt is ki szeretném számolni, hogy hány percig tartott a termelés, tehát az első mintavételtől az utolsó mintavételig tartó idő is kellene, ami ráadásul egyik napról átnyúlhat a másik napra. -
n42
tag
Sziasztok, excelbe egy statikus dátumot szeretnék egyszerűen beszúrni, de egyszerűen nem tudom megoldani. A legegyszerűbb megoldás a ctrl+; ugye, de nem működik a parancs ("nincs ilyen cella", WTF?), de az lenne a legjobb, ha automatikusan csinálná az excel, amint kitöltök egy adott cellát (MEO naplóhoz kéne).
Előre is köszi a választ!
-
n42
tag
sziasztok, egy kis excel segítséget szeretnék kérni:
egy rövid kóddal szeretném helyettesíteni egy hosszabb megnevezést, azt szeretném, ha beírok A1-es mezőbe a kódot, az excel A2-es mezőbe írja ki a hozzá tartozó megnevezést.
tehát ha azt írom, hogy 1, a mellette lévő mezőbe jelenjen meg az, hogy "blablabla"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest