- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e a problémámmal.
Az egyik kolléganőmnél van olyan hiba, hogy munkalapok nyomtatásánál különböző felhasználónévvel küldi ki a program (vagy driver?) a dokumentumot.Tehát a nyomtató egy Konica Minolta C280. Be van állítva egy felhasználónév pl "kifli".
A kolléganő Windows-os felhasználóneve mondjuk "zsömle".
Azt vettem észre, hogy a dokumentumon belül bizonyos munkalapoknál a "kifli"-vel megy ki a nyomtatás (és sikeres is), bizonyosaknál pedig a "zsömle"-vel és ezt visszadobja a nyomtató.
Office 2016 Otthoni és vállalati verziójú a programcsomag.Találkozott már valaki ilyesmivel? Mi lehet a gond?
-
vmk
tag
Szia.
Köszönöm. Próbálkoztam ezzel, de nagyon amatőr vagyok benne.
Megpróbálok jól kérdezni, bocsánat, ha kicsit kusza:Hogyan tudom megoldani azt a körlevélben, hogy csak akkor írja rá az ebédjegyre, hogy pl "2-es menü" ha abban az oszlopban annál az embernél van érték valóban? (És akkor sem az emberhez tartozó darabszámot szeretném kiíratni, hanem, hogy az hanyas menü)
Szerk: jelenleg annyi a nehezítés, hogy Office XP-vel kellene megoldanom. Ha nagyon lehetetlen, akkor tudok újabb Office-os gépet keresni.
-
vmk
tag
Sziasztok.
Remélem jó helyen járok. Egy olyan feladatom lenne, hogy nyomtatható, névreszóló ebédjegyet kellene készítenem egy meglévő táblázat adataiból.
Egyáltalán nem értek ehhez, ezért kérnék segítséget.Adott egy táblázat amelyeben minden embernek van egy sora. Itt választhat minden napra 1-es és 2-es menüt, illetve elvitelre is választhatja ugyan ezeket.
Az elviteles menühöz külön ebédjegyre van szükség.Ezekből az adatokból lenne szükségem egy olyan edébjegyre, amely az alábbiakat tartalmazza:
- az ember neve
- hányadik hét van az évben
- a hét napja (hétfő, kedd stb.)
- a menü számát (1-es vagy 2-es)
- esetleg még egy egyedi sorszámot is adnánk a dolognak, ha ez lehetségesA táblázat így néz ki most kb:
Megpróbáltam általánosítani így akár fel is tölthetem valahová, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest