-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
válasz
Delila_1 #17658 üzenetére
Szia!
Az általad írt makróról lenne kérdésem.
A feladat most is hasonló, tehát egy adott oszlop utolsó 50 tagjának kellene kiszámolni az átlagát, de ciklusban. Vagyis először az A oszlop utolsó 50 tagjának az átlagát,aztán a B oszlopét is így tovább, míg van adatokat tartalmazó oszlop.
A kérdés persze nem csak neked szól. Bárki segítségét elfogadom.
Előre is köszönöm! -
elmouse
aktív tag
válasz
m.zmrzlina #17661 üzenetére
Ez az! Köszönöm!
Én is valami ilyennel próbálkoztam, csak a macskakörmök helyével nem voltam tisztában.
Még egyszer köszi! -
elmouse
aktív tag
Üdv,
Van egy mérőautomatánk, ami mérésciklusok végén létrehoz egy exceltáblát benne az eredményekkel.Az eredmények az A oszlopban vannak fejléc nélkül. Az első ciklus végén beletesz 500 sort, a második végén csak 300-at, a harmadiknál meg mondjuk 1200-at. A lényeg, hogy minden ciklus végén más-más darabszámú eredményt. Minden ciklus végén felülíródik a tábla.
Van egy másik tábla, ami ebből dolgozik. Minden ciklus végén szeretnénk átlagot számolni az első ill. az utolsó 50 eredményből.
Az első 50-ből való számolás az megy, de hogyan lehet az utolsó 50-ből számolni, ha mindig máshol van ez az utolsó 50?
Na erre szeretnék egy képletet. A DARAB2-vel próbálkoztam, de eddig nem sok sikerrel.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged