Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
hivakozások vannak. de végül úgy oldottam meg hogy egyben kimásoltam a linkeket,igy a sorrend is megmaradt(átnéztem utána) éééés egy külön prugival leszedtem az urleken lévő képeket. mappába tette és kész
ez a makrós dolog micsoda? ez nekem új
köszi a segítséget 
objektumokra nem talál semmit. a linkek nem kékek! (már ugye megoldottam de egy próbát megér hogy ha legközelebb iylenbe futok hátha könnyebben is megoldhatom
bár a végleges megoldás is fényévekkel könnyebb mint egyenként leszedni.a makró sem talált semmit 
-
bb.bocs
őstag
sziasztok!
adott egy excel file benne mondjuk 100db hivatkozással (kép)
van arra valami megoldás hogy 2-3 kattintással leszedjem a képeket egyben, vagy egyenként szenvedjem végig? nagyon jó lenne egyben leszedni,hátha tuddtok valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez a makrós dolog micsoda? ez nekem új