Hirdetés
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
Kedves Mutt,
Annyira tetszett a képleted és a megoldás (hogy nem kell hozzá makró), hogy úgy döntöttem veszek frissítést és áttérek az Office 2021-re, csak hogy azzal oldhassam meg a problémát.
Akadt némi gondom a verzió frissítéssel, de ma meglett az is. Azonnal nekiugrottam, beírtam a képletet, de sajnos nekem nem működik.
Jelenleg ez szerepel a cellában:=LET(Adathalmaz;INDIREKT("A2:E" & Öhsz;IGAZ);Sorok;SOROK(Adathalmaz);Adatsor;INDEX(Adathalmaz;SOR(INDIREKT("A2:A" & Sorok));1/2/3/4/5);aoszlop;INDEX(Adatsor;0;1);boszlop;INDEX(Adatsor;0;2);coszlop;INDEX(Adatsor;0;3);doszlop;INDEX(Adatsor;0;4);eoszlop;INDEX(Adatsor;0;5);SZUM(((aoszlop=K2)+(boszlop=K2)+(coszlop=K2)+(doszlop=K2)+(eoszlop=K2))*((aoszlop=L2)+(boszlop=L2)+(coszlop=L2)+(doszlop=L2)+(eoszlop=L2))*((aoszlop=M2)+(boszlop=M2)+(coszlop=M2)+(doszlop=M2)+(eoszlop=M2))))
Ez jelenleg annyiban tér el a tiédtől, hogy a ;1/2/3/4/5 (amit nem is értek, hogy mit jelent, és mire való, hogy azok nem szerepelnek {} kapcsos zárójelek között. Ha az ott tömbképlet akar lenni, akkor nem tudom (ebben az esetben, hogy csak azt alakítsa tömbképletté), hogy hogyan kellene azt beírni. Ha meg simán beírom a kapcsos zárójeleket elé és utána, akkor képlethibával el sem fogadja.
Mit csinálok még mindig rosszul? Vagy mit nem csinálok? Tudsz ebben segíteni?
Előre is köszönettel, KaliJoe
-
KaliJoe
tag
Szia Mutt,
Le vagyok nyűgözve.
Ez a megoldás azért tetszik legjobban, mert nem használ Makrót, és mert Excel2021-ben is működik.
Holnap... ööö... azaz ma ki is fogom próbálni.Megjegyzem már én is attól tartottam, hogy makrót kell írnom hozzá, de Ti zseniálisak vagytok. Köszönöm értékes segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50