Hirdetés
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logikus, amit írsz.
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.Ha már szabály: ugye írtam, hogy O2024-l is próbáltam, egy jó dolgot azért végre-valahára beletettek, "javítottak", nevezetesen, hogy ezt az ablakot végre át lehet méretezni, így egy hosszabb képlet is teljes egészében látható, könnyebb benne navigálni (O2021-ben még fix/nem méretezhető)
Amúgy kösz a hibajelentést!
UI: ha nem javasoltad volna az N-s megoldást, akkor nem jutott volna eszembe az S, úgy hogy ezt közösen "hoztuk össze"...

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én sem igen használtam az S-t, csak régebbről rémlett, hogy nem működött(aztán el is felejtődött, gondoltam majd frissítéssel javítják stb), viszont most jól jött volna, mert -ahogy írtad is- így kiváltható lenne a LET, itt-ott rövidülne is a képlet hossza, de mégis lehetne tudni, hogy mihez tartozik az adott szabály.
Fferi50