Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Kööszi szépen, tök jól működik. (közben nekem is sikerült megoldanom, egy nagyon favágó módszerrel, de ez mindenképp elegánsabb)
Delila_1 --> neked is köszi, így is működik. A tiédből kiloptam az ötletet, ha esetleg a user mégsem nyitna meg file-t (vagy rosszat nyitna meg), akkor álljon le a makró MsgBox-szal. Jó ötlet lefedni ezeket a lehetőségeket.
Egy nagyon picit szeretnék rajta finomítani még, ha lehet.
1. A file megnyitásánál le lehet valahogy lőni a különböző warningokat, hogy ne jöjjenek fel? (általában megkérdi, hogy updatelje-e a linkeket, engedje-e a makrókat, legyen-e read-only)
Láttam ezekre paramétereket, ha Open-nel nyitnám meg, de a DialogBox-szal nem jöttem rá, hogy lehet beállítani.2. Mielőtt átmásolom az adatokat szeretném lecsekkolni a tartományt, hogy van-e reference error rajta (és leállítani a makrót, ha esetleg lenne). Ennek van egyszerű módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50