- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1 #41354 üzenetére
Köszi, ez így sokkal praktikusabb és elegánsabb.
A poén az, hogy a makrórögzítő azt a béna kódot adta, pedig csak két kattintás volt (keret körbe és belül).
#41352: Köszönöm ezt is.
Szerintem ebbe a makróba nem kell EnableEvents (nyilván te nem látsz rá az egész file-ra és a többi makróra), viszont másik Event makróban volt EnableEvents ki-bekapcsolás, lehet, hogy az kavart be. Ha egy másik, teljesen független makróban (másik lapon) a futás végére is
EnableEvents = False
maradna, akkor az addig False-on marad az egész munkafüzetre vonatkozóan, amíg egy másik makró át nem teszi True-ra? Mert lehet, hogy ez volt a probléma... De ha minden igaz, akkor a file bezárása/megnyitása törli ezt, és azEnableEvents = True
az alapérték.#41355: Most már nekem is működik, pedig azon a makrón nem változtattam. Egy másik makró viszont elég bonyolult (a magam egyszerű szintjén...), ott eltolhattam az eseménykezelést, már ha a fentebb írott probléma valós. Ezen a munkalapon csak ez a makró van, egy másik munkalapon van az a makró, ami az eventeket ki-be kapcsolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen SSD-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB) Black Week Akció!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest