Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia, Delila1! Sikerült megfejtenem, úgy működik, ahogy gondoltam. Nálam kicsit lassabban működnek egyes dolgok főleg, ha nem tudom ahogyan kell. Persze tanulni mindig kell. Aztán hirtelen kipattan az agyamból, mint most is, nem is tudom, hogy miért hagytam abba a főiskolát
? A megoldás: "Hol a mértékegység" helyett G10*2PI() került. És minden jó lett. Köszönöm a segítséged, Nélküled nem ment volna. Bár még mindig nem teljesen értem, tanulmányoznom kell. Egyszer szeretnék Én is MSEcxel-guru lenni
. Üdvözlettel: Meszes József -
DasBoot
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Húúúú, ez most alaposan megzavart. Mindjárt beírom, aztán tanulmányozom. Addig is: mindig van, mindig kell, hogy legyen szám a szorzó előtt. Mit értesz "Hol a mértékegység" alatt, egyelőre nincsen mértékegység, jelen esetben hertz.
Gyorsan kipróbáltam. Nincsen betű, akkor írja a "Hol a mértékegység?", erre azért gondoltam, hogy így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? A megoldás: "Hol a mértékegység" helyett G10*2PI() került. És minden jó lett. Köszönöm a segítséged, Nélküled nem ment volna. Bár még mindig nem teljesen értem, tanulmányoznom kell. Egyszer szeretnék Én is MSEcxel-guru lenni
. Üdvözlettel: Meszes József
Fferi50