- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Delila_1 #21892 üzenetére
Szia, Delila1! Sikerült megfejtenem, úgy működik, ahogy gondoltam. Nálam kicsit lassabban működnek egyes dolgok főleg, ha nem tudom ahogyan kell. Persze tanulni mindig kell. Aztán hirtelen kipattan az agyamból, mint most is, nem is tudom, hogy miért hagytam abba a főiskolát
? A megoldás: "Hol a mértékegység" helyett G10*2PI() került. És minden jó lett. Köszönöm a segítséged, Nélküled nem ment volna. Bár még mindig nem teljesen értem, tanulmányoznom kell. Egyszer szeretnék Én is MSEcxel-guru lenni
. Üdvözlettel: Meszes József
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Delila_1 #21892 üzenetére
Húúúú, ez most alaposan megzavart. Mindjárt beírom, aztán tanulmányozom. Addig is: mindig van, mindig kell, hogy legyen szám a szorzó előtt. Mit értesz "Hol a mértékegység" alatt, egyelőre nincsen mértékegység, jelen esetben hertz.
Gyorsan kipróbáltam. Nincsen betű, akkor írja a "Hol a mértékegység?", erre azért gondoltam, hogy így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest