- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Hehe, gondoltam, hogy ez lesz.
Egyébként kifelejtettem, hogy vannak még alvállalkozók, két fajta szállítási mód, raktárköltség, karbantartás, visszahozott áruk stb stb.
Nem sok értelme lenne átküldeni, mert a 122 oldalas szabálykönyv nélkül nem sokat értenél belőle.Ráadásul még lesz pár nap meló amire végzek, mert ez a gyártásos rész az egésznek kb csak 15%-a, ezen kívül lesz még egy marketinges(árak, reklámok, ügynökök, minőségellenőrzés, kutatás-fejlesztés), egy pénzügyi(részvények, árfolyamok, hitelek, befektetések), egy cash-flow, meg egy egyéb minden apróságnak. Ráadásul mindezt 3 éven keresztül minden negyedévre. Aztán összelinkelgetni őket, hogy alkossanak szép nagy egészet...
Na, panaszkodásnak vége, megyek vissza dolgozni.
Egyébként rájöttem, hogy ez nem fog menni egy nagy táblázatban, most sok kicsit csinálok és azokat próbálom összehangolni.
Kösz egyébként a másikra a választ, majd még jövök ha lesz valami egyszerű kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest