Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
perfag
üzenetére
Azért mert szerintem jogos igény, hogy egymás alatt szeretné látni a karbantartandókat. Ezzel a módszerrel minden alkatrésznek kellene lenni a főoldalon egy sorának amiben az érték megfelelően HA()függvényezve vagy látszik vagy nem. De ha az első 15 alkatrész nem vár karbantartásra akkor csak a 16.sorban lesz valami. Tudom le lehet szűrni meg minden de szerintem is egyszerűbb itt egy makró csak ahhoz látni kéne a fájlt.
Én nem szórom úgy a makrókat mint Delila_1, hogy ha kell fél óra alatt tízet összehoz ha nem olyan az igény ahogy ő a probléma leírása alapján gondolja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50