Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Caira talán még mindig jobb, mint Slim. Azzal szerintem még annyira sem tudnak bánni azok, akikhez random odakerül. Griffin az úgy okés...Torvald...pfff... akinek mellette nincs másik assaultja, sok sikert kívánok az óriási dps-hez egy kraken ellen!!! Jó karakter de nagyon tudni kell vele menni, én se szeretem annyira...nem tartom elég effektívnek a rakétákat.
Kala...hmmm...hát megint csak nem az a legegyszerűbb supp.Érdekes hétnek és megannyi lobby újrasorsolásnak nézünk elébe, maradjunk ennyiben

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest