- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Aha.
Benyomod a pajzsot, csavarkulcs, pajzs, majd kb 15mp múlva megint pajzs. Kemény. Mellette spammeled a drónokat, zavarod a szörnyet, nem sok a 7 sebzés, de ha tartósan nem figyel rá, akkor elég sokat leforgácsolnak róla. Érdemes susnyásba rakni, vagy ha van magaslat, akkor oda, nehezebben látszik/nehezebb elérni.
Cabot dmg amplifier-e Markovval brutál, egy stage 3 Goliath páncéljának 2/3-át le lehet a kettő kombójával kapni. Abszolút ők ketten a legjobb support, Hank meg Sunny nem tudja segíteni az egész csapatot és elég defenzívek a pajzs képességgel, jó Kala játékost meg még nem láttam.
Amúgy a Kraken ellen nem tudom mi a legjobb kombó, a drónokat (ideértve Sunny shield drone-ját) könnyen lelövi, Cabot dmg amplifier sugara néha nem éri el, ha repül, Hank bombáit meg Tech. Sgt. Hank lézersugarát nevetséges könnyedséggel kerüli ki... meg is vettem gyorsan, jól lehet trollkodni szerencsétlen vadászokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest