- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Ezzel érkezem és 40 métert fékezem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5094 üzenetére
Fényképezőt én is tervezek hozni.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Foglalt név #5091 üzenetére
Elég pofás ez a Vecra.
Mod: már csak az a kérdés, melyik a játszós?FoBCRaistlin: nagyobb motorja van, mint a legtöbbünknek.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #5093 üzenetére
Akkor kezd el!
(#5095) tomcsi23: Jesz áj nó
Tényleg, reggel jutott eszembe, hogy fényképező gépet sem ártana hozni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5092 üzenetére
Én is, az elég pofás autó. Még gyerekkoromban amikor prospektusokat is böngésztem nagyon bejött nekem ez a típus.
Lassan lehetne listát csinálni ki mivel jön majd.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Foglalt név #5091 üzenetére
A Vectrát választom
-
Foglalt név
addikt
válasz
Napfénysüti #5081 üzenetére
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #5086 üzenetére
Külön beosztás van a wc-re, csak úgy akármikor nem lehet ott pisálni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5084 üzenetére
Csak mert Én is, még az asszonyra is rászóltam, hogy ráér, mert megyünk eszizni.
-
MunezXBK
nagyúr
Most akkor no para és lesz minden, vagy para van az időjárás miatt?
Én tegnap rendbe vágtam a vasat, ergo pár napon belül tuti lesz eső. Ha mégsem, úgyis poros lesz, mire szombat lesz.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #5081 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Foglalt név #5080 üzenetére
Mi lett volna a játszós autó és mivel jössz végül?
-
Foglalt név
addikt
Szombaton játszós autóval nem tudok jönni, ráadásul a pénteki buli után nem tudom mikor ébredek, de délre szerintem odaérek
-
rob210
nagyúr
Na ha már úgy is szóba került kérdezek urak egyet.
adott a kékfog OBD 2-es egység leszedtem hozzá a torque progit telepítettem de nem tudom csatlakoztatni. Azt írja a teló. Hogy párosítva de nem csatlakoztatva.mi a picsa lehet nem kompatibilis a teló meg az OBD? (Soniericsson minipro)
????????? -
tomcsi23
veterán
Ejj-ejj.
Bár ezek alapján meg inkább du. várható valami:
Mindenesetre, mindig van hátul két ernyő, be szokott jönni.
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5073 üzenetére
Nekem meg nincs bent semmi én szeretem hallani/érezni a csont ropogását
-
buherka
addikt
válasz
FoBCRaistlin #5070 üzenetére
Ha a kés pengéje tokban van és még be is van csomizva, akkor nagy gebasz nem lehet belőle. De ha már eleve ki van készítve a bökő az ülésre, vagy a műszerfalra, azt már nem dumálod ki a rendőrnek.
De ha valaki egy "hivatalos" viperát szeretne a kocsijába akkor ezt ajánlom...
Teleszkópos kerékkulcs.
Ebbe egyik rendőr se tud belekötni. Ezzel aztán lehet osztani, ha az ember szorult helyzetben van. Van markolata, összecsukható...és nem mellesleg még kereket is lehet vele szerelni. -
buherka
addikt
válasz
FoBCRaistlin #5065 üzenetére
Tokban van...így nálam lehet.
Ha mondjuk veszek egy szamurája kardot, akkor hogy viszem haza? Bérlek egy pénzszállítót? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5065 üzenetére
Anyósnak viszi ajándékba a konyhakést. Ja az meg csak ott légfrissítő a váltónál...
-
buherka
addikt
válasz
FoBCRaistlin #5054 üzenetére
Mellizmot letépni, ahhoz is nagy tudás kell. Ezért sem szoktam maxot nyomni. Megmaradok szériában a 90-100 kilónál aztán csókolom. Nem vagyok én erőművész.
(#5060) rob210 ...Hamar regenerálódott a srác. Egy hét után már ugyan úgy jött a terembe, csak lábra nem edzett. A felsőtestét ugyan úgy gyűrte, mint előtte. Aki évek óta ezt csinálja és egy hétig nem lát vasat, annak már elvonási tünetei vannak. Arról nem is beszélve, hogy ha nincs izomláza már nem is érzi jól magát.
Ha fekve nyomok, akkor én se egyedül szoktam.
-
buherka
addikt
válasz
tomcsi23 #5052 üzenetére
Ideg becsípődésem volt a lapockámnál. Pont fekve nyomás miatt. Király volt...2 hétig nem éreztem a bal könyökömtől lefelé semmit.
Simán szurkáltam az ujjaim tűvel és semmi fájdalmam nem volt. Aztán elmentem csontkovácshoz és kinyomkodta a hátamon a becsípődést.
Pedig azt hittem hogy magától elmúlik...frászt.(#5053) FoBCRaistlin...Csak egy bazi nagy 25cm-es pengehosszúságú túlélőkést hordok a sofőr oldali ajtóban. Meg egy 30ml.-es CS gáz van a sebváltónál.
Dióhéjban ennyi.
Ha egyszerre 3-an ugranak rám...baxhatom, hogy 45-ös karom van. -
rob210
nagyúr
válasz
buherka #5045 üzenetére
Az a gyerek nem kicsit ordíthatot akinek a combizma elszakadt. A két hónapot meg nyugodtan szorozd meg még 2 vel.
Anno fénykoromban sajnos sok ilyet láttam, volt egy két gyerek aki beleejtette a szájába a súlyt és a plasztikai sebész is csak sírt amikor meglátta miből kéne újra fejet csinálnia.
Ezért mondom én azt, hogy aki fekve nyomáskor egyedül fekszik a súly alá az öngyilkos akar lenni.
Mindig kell egy biztosító személy. -
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #5058 üzenetére
Nem tudom melyik csak gondoltam mivel nem elítélendő ha két felnőtt férfi "szereti" egymást.
Nincsenek előítéleteim....
Úgy is kérjem majd az asztalhoz való űlésrendet,hogy TI egymás mellé kerüljetek? -
törölt tag
válasz
FoBCRaistlin #5053 üzenetére
még a végén kényszerítő eszközöket kell alkalmaznod
Semmi buzulás ez nem az a totyik sácok
Menjetek szobára vazzeg
-
buherka
addikt
válasz
FoBCRaistlin #5049 üzenetére
Voltam fegyőr (smasszer) is, hogy megnyugtassalak.
Most recepcióban vagyok Pesten a 4.-kerületben. De ránk sóznak mindenféle adminisztrációs melót. Igaz a prémium nem marad el. -
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5043 üzenetére
A foci az kimaradt az életemből. Multifunkciós vagyok, de ennyire nem.
(#5047) FoBCRaistlin...kell a melóba a notesz. Főleg ezért is lesz nálam. Meg azért kicsit kocka is vagyok...na.
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #5041 üzenetére
Én úgy is viszem a notim, mert lehet hogy meló után megyek. Szóval nálam lesz a TP.
(#5042) tomcsi23 ...erre szoktuk mi azt mondani hogy nincs kifogás. Mondjuk ha az a két colos gumi ki lenne öntve betonnal akkor már egész jó is lehetne. Habár az az eszkábált állvány nem egy életbiztosítás.
Legtöbben a fekve nyomáskor és guggoláskor sérülnek meg, mert ezt csináljuk a legnagyobb súllyal.
Múltkor egyik cimbora guggolt 200 kilóval. Csak egy hatalmas csattanást hallattunk a terembe, mintha valaki ostorral csapott volna egyet. A combjában elszakadt az izom. 2 hónap pihi...alaphangon. Elég brutál volt. Én még sosem hallottam ilyent. Azóta én is csak bandázzsal és derékövvel guggolok. -
tomcsi23
veterán
válasz
Napfénysüti #5041 üzenetére
Mire gondolsz, fekvenyomó "készletre"?
-
buherka
addikt
Valóban elég szarcsi idő ígérkezik hétvégére. Ezt a 14 fokot még hétfőre mondta, de úgy látom hogy előrébb hozták.
-
rob210
nagyúr
Köszi a felajánlást, de telefon laptop és szerkezet is van a szoftvert meg 3 perc megszerezni, azért rendesek vagytok
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5036 üzenetére
VAG K+ Can.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5034 üzenetére
VAG-COM van, meg még egy, de azt még nem használtam.
Mindjárt ránézek, úgy rémlik abban van ilyen.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5032 üzenetére
Körbesasolok. Ha tudsz program nevet, ne tartsd bent.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5029 üzenetére
Milyen vashoz kell?
Süti: hibakód olvasás-törlés megy. De, hogy japánra ez jó-e, nem tudom. VW csoporthoz tuti, mert többször használtam már.
-
rob210
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5023 üzenetére
Ha azt veszed alapul én is közel lakom mert 60kilóméter szóval nem az a gond, hanem az időjárás.
Nem tudok a gyerekkel mit kezdeni ha szar az idő.
De bízzunk a legjobbakban, mert ideje volna már kicsit kimozdulniRáadásul ha minden jól megy el tudom kérni a kollégám bluetoothos obd-jét és akkor ki is tudok elemezni mindent a kocsiról
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5023 üzenetére
Én max. 15-re, súgjak majd az időjárásban?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Napfénysüti #5022 üzenetére
közel lakok. 45 perc.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5021 üzenetére
Megnyomod kicsit a tempót?
-
rob210
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5015 üzenetére
Nem az asszonnyal lenne itt a baj hanem a játszótérrel, mert eleve azért sikerült rávennem.
Megmutattam a gyereknek a játszóteret aki kijelentette anya mennyünk el oda játszani.
De ha szakad az eső akkor maximum az étteremből nézhet kifelé, hogy milyen jó játszótér.Azt hiszem így már érthetőbb a dilemmám.....
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #5004 üzenetére
Hát az ilyen máshol éjszakázás nem egy nyerő ötlet nála, az tuti.
(#5007) Napfénysüti: majd szombat reggel.
(#5008) deicide: passz, itt ilyen volt/maradt.
(#5012) MunezXBK: jaja, annyira nem vészes ez a szombati előjelzés, de majd meglátjuk. Sokszor a tegnapi időt sem képesek megállapítani.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
FoBCRaistlin #5013 üzenetére
Ennyi.
-
rob210
nagyúr
Hát gyerekek engem az asszony megkésel, ha szakadó esőbe 14°C ba akarok vele meg a gyerekkel lemenni Sukoróra.
Intézzetek valamit mert ha ilyen szar idő lesz jobb esetben ők nem jönnek velem rosszabb esetben én se mehetekMeg kövezhettek érte de nálunk az asszony az úr.
No és nem is nagyon ellenkezem, mert akkor nem hiszem lesz értelme egy kajálásért levezetni azt a 120Kilómétert. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5007 üzenetére
Én tuti lemosatom, még a felni is át lesz polírozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest