Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Nem értem miért lenne értelme steamen keresztül indítani, ha már amúgy is megvan. Ezért miért gond, hogy nem lehet átvinni? (amúgy lehet indítani ha hozzáadod a launchert steamhez).
Tényleg nem értem, szóval ha valaki elmondja megköszönöm. Nem védeni akarom nikitát, de ő is ezt mondta, nem foglalkoznak ezzel, megvan a játék, nem kell steam. Steam az új playerek behozására lett. -
gbela
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Haat, ez nem lehet h egyszeruen csak mas jatek? Ami biztos, hogy az ellenfeleidnek ugyanolyan "taknyonmozgos"
Én szemely szerint nem erzem annak, es ilyen tapasztalatom sincs mint neked, de van benne inertia, ami egy mas jatekhoz viszonyitva ahol nincs persze lehet lassunak tunik. De mint irtam, mindenkinek ugyanaz. -
gbela
senior tag
3 napos arena key ha vkit erdekel:
HJR57-6D77A-SX2S3-XXG1A -
gbela
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Kenyelmi kulonbseg van a verziok kozott, nagyobb stash-ed es containered van. Persze ez sokat szamit, engem pl leginkabb az zavar mikor nincs hely a stashemben
De combatban stb nincs kulonbseg. Most extra geart sem kapott EOD kiadas ebben a resetben.
Sajnos proba jatekido nincs :S Tényleg kockazatos vasarlas mert konnyen lehet h nem jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én szemely szerint nem erzem annak, es ilyen tapasztalatom sincs mint neked, de van benne inertia, ami egy mas jatekhoz viszonyitva ahol nincs persze lehet lassunak tunik. De mint irtam, mindenkinek ugyanaz.