- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
-
Dyde
aktív tag
válasz malacka87 #3727 üzenetére
Igen, de ki már nem nagy eséllyel fog Én már meg se próbálok kijutni, ilyen last man standing-ként fogom fel, annyit magammal vinni amennyit lehet . A bossok, meg a pmc-k egy dolog, de 25-30p-nél már özönlenek a scav playerek is akik felkapják a boss geart
[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
Kipróbáltam kicsit a PVE-t, úgyis nemsokára jön a wipe, kicsit emlékeztetőül az első ground zeros taskok meg itemek mik fognak kelleni early hideoutra. Első meccsen kaptam egyből egy instant thorax kill-t egy bot pmc-től na mondom ez mókás lesz, de aztán hamar ellaposodott. Az a baj nem nagyon van benne így kihívás, bot pmc-k is elég lightosak, amíg szerintem nem megy el az ember raider/rogue/boss-ozni addig pont az nincs meg benne mint a rendes pvp-sben, az adrenalin, az konkrétan 0 így nálam. Cserébe viszont okádja rám a scaveket, van hogy mozdulni nem tudok mert old gasnál 14 scavet kell megölni hogy kijussak. Ehh. 204 K/D, hát pvp-ben meg ha jól megy örülök a 7-es körülinek Remélem 1 max 2 hét és wipe
[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
válasz ONEFREE #3695 üzenetére
Imádom hogy az van a legjobban felháborodva és ugat tele pofával aki olyan vakon van mint a szar Ember, a PVE módba is bele kellett tenni BOT PMC-ket különben nem lehetett volna megcsinálni a questeket, tehát igen, minden pályán vannak PMC-k dogtaggel, de azok BOTOK. Ha megöl egy "PMC" és nem tudod reportolni annak az oka hogy bot
más: az más hogy nagyon ritkán össze futni olyannal hogy vmi csaló be tud jutni de az sztem több100 meccsből 1. Nem az lesz jellemző -
Dyde
aktív tag
kb 0 játékosállományt fog elszívni, aki aktívan játsza ezt a játékot 99 % a PVP miatt, PVE-zni hosszabb távon csak az fog aki eddig kb nem is játszott, vagy pár óra után otthagyta mert nehéz. Sőt ha valaki PVE-be belejön megtanulja még akár át is fog jönni nagy eséllyel PVP-zni később.
-
Dyde
aktív tag
válasz Curtain #3504 üzenetére
Van sajnos, a kezdő pályákon meg ahogy tanulsz annyira nem lesz zavaró még szerintem. De például labot kerüld el az első wipe-dban
Vaakum: ha valaki ezt nem szereti akkor ez nem az ő játéka, pont a wipe tartja életben az egészet, túl kell esni a gear fearen. Iszonyat könnyű pénzt csinálni a játékban... -
Dyde
aktív tag
Ha új vagy, a standard elég, aztán ha tetszik később tudsz upgradelni ugyanúgy a különbözetért, de elsőnek nem vennék nagy csomagot, nézd meg tetszik-e. Vagy hamar ott hagyod vagy beleteszel 1000+ órát valszeg akkor meg úgyis veszel nagyobb csomagot
-
Dyde
aktív tag
válasz Szeszkazán #3364 üzenetére
Az jó, nekem még mindig semmi...
-
Dyde
aktív tag
Hogy kaptatok access-t? 2020 óta EOD-m van, sehol semmi....
-
Dyde
aktív tag
válasz Sanyaaa26 #3179 üzenetére
Mindig lesznek új emberek akik betévednek, meg régi rókák. De nyilván.... Szerintem az első 2-3 wipe a legjobb élmény ever, onnantól csak egyre unalmasabb lesz. Mit meg nem adnék ha most találnék csak rá először a tarkovra... akkor lehet nem 1 hónapig tartana egy wipe
-
Dyde
aktív tag
válasz Rony949 #3011 üzenetére
Egy COD sose lesz ellefele a tarkovnak. Teljesen más műfaj. Oké hogy beleraknak egy ilyen módot, de a tarkovot pont a realisztikus világa miatt szeretik sokan, A cod meg amolyan superhuman casual lövölde. Amivel nincs baj, tökéletesen megférnek egymás mellett, de kizártnak tartom hogy ellenfele lehet
-
Dyde
aktív tag
válasz pandras83 #2934 üzenetére
Nem vagyok fejszámoló művész, de balfasz sem, ha már ilyen jó a stílus. " offline módban tök egyedül, recsegő fps-sel botorkálsz a sötétben, hogy legalább a mapot megismerd és megtanulj lőni."
Segítek, kurvára nem fogsz megtanulni offline lőni. Erre van a SCAV. Mivel a játékosok nem úgy fognak visszalőni mint az easy botok. De kár is a szó. Adok még 1 jó tanácsot, ez nem a te nem játokod lesz, több sikerélményed lesz egy COD és társaiban[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
válasz Rony949 #2156 üzenetére
Hát ezt már neked kell tudni hogy megérte-e. Igazából addig kell játszani amíg élvezed. Nekem a progress nagyon kell ebbe a játékba, nekem az tartja fent az érdeklődést. Amint megvan a kappa utána lassan ráunok. Előző wipeban sajnos elég gyorsan meglett, kevesebb mint két hónap, úgyhogy nekem is volt most 3-4 hónap kihagyás. Bár most kevesebbet fogok játszani úgyhogy valszeg tovább bírja majd
-
Dyde
aktív tag
válasz Szeszkazán #2148 üzenetére
Erről hol van info?
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Esténként pár PH-s sráccal játszunk már egy jó ideje és a napokban elkezdtem streamelni is a játékot. Ha van kedvetek nézzetek fel, kezdők is jöhetnek bátran kérdezni bármit, szívesen segítek/segítünk amiben tudunk. Ha tetszik akkor pedig a követés nagyon sokat segít így az elején Este 21:00-23:00 között szinte minden nap várható.
[link][ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
Razor, ne áruld el a titkos helyet Shkiz0: nekem is már csak egy teapot kéne de nem találok én sem sose, viszont az a quest nem is kell a kappához ha jól emlékszem uh who cares. Nekem viszont az inteligence illetve a moonshine nagyon durván mínuszos szinte mindíg. Egyedül a 7000-es ami viszont kivétel nélkül +os, viszont ott meg nem lehet nagyon szakítani.
-
Dyde
aktív tag
válasz zserrbo #1659 üzenetére
Jaja, írtam is a discordra, de senki nem reagált hogy jönne közösen gamere. Mondjuk tegnap mindenki többmilliós gearben volt, úgyhogy sok esélyem volt a 2 napos accounttal Srácok, valakinek lenne kedve közösen játszani?? 31 éves vagyok, kisgyerekes apuka, szóval a háttérbe néha asszony és gyerek hang is észlelhető FPS játékokban elég jó vagyok, kivéve egyenlőre ebben Lehet teljesen kezdő vagy profi is csak legalább 20-24+ éves legyél mert azért jó lenne valami hasonló generációba tartozni és közbe értelmesen beszélgetni is Néztem már jó pár órányi tutorial videót szóval az alapokkal képbe vagyok, de tök jó lenne ha lenne kitől kérdezni illetve ellesni trükköket, meg nem mellesleg egyedül elég nehéznek érzem az elején. Szóval ha valakinek lenne kedve játszani : Dyde néven vagyok fent
[ Szerkesztve ]
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Tetszik a játék, de ahogy nézegettem streamet, elég nehéznek tűnik. Vagyis a learning curve, fps játékokba jó vagyok, de szerintem itt sokkal nagyobb súly van a játék/map stb ismeretén. Teljesen egyedül, újként érdemes elkezdeni ezt a gamet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest