- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Hirdetés:
Törölt hirdetészoltan24 értékelést adott mike1334 számára:
A leírásban szerepelt, hogy van SD kártyaolvasó a laptopban.Nem kérdezett semmit sem a laptoppal kapcsolatban, csak annyit világít e a billentyűzet és elengedek-e 5000ft-ot. Engedtem..., elküldtem a laptopot.. Megkapta , jelezte hogy a laptopban nincs kártyaolvasó... Mondtam neki, hogy véletlen , elírás volt. van a laptopról 6db kép az oldalon, azért ő is láthatta volna ezt... sajnos nem tudok utolag SDkártyaolvasót beletenni a laptopba ezért felajánlottam, hogy küldje vissza, maradéktalanul visszautalom az árát. ( 5-6 alakalommal kértem erre ) a laptop tetszett neki ezért nem volt hajlandó visszaküldeni , csak mindenáron akart adni ezért a tévedésemért egy negatívot..
Megkaptam, viszonoztam. Senkinek sem ajánlom az emberkét, jobb elkerülni az ilyen vevőt..mike1334 értékelést adott zoltan24 számára:
A hirdetésben szereplő laptopot megvásároltam, csomagpontra kértem a szállítást, előre utaltam. A laptop meg is érkezett, de mikor átnéztem, jöttem rá, hogy a leírással ellentétben nem tartalmaz SD kártya olvasót, amely sajnos nekem egy fontos tulajdonság volt. Jeleztem az eladó felé, aki kitartott mellette, hogy van rajta, csak egy átalakító kell hozzá. Rövid keresést követően kiderült, hogy az amire hivatkozik nem alkalmas SD kártya olvasásra. Jeleztem az eladó felé is, aki csak sajnálkozott. Ezután megírtam neki, hogy szeretnék megoldást találni, mert nem szeretnék emiatt elállni, egyebekben megfelel a laptop. Megírta, hogy rendeljek TEMU-ról egy átalakítót, mire válaszoltam, hogy talán nem nekem kellene egyedül megoldani ezt a kérdést, mivel nem én írtam téves adatot a leírásba. Ezután átváltott lekezelő hangnemre, hogy jobban is megnézhettem volna, hogy mit veszek, elírta, ez van, én voltam figyelmetlen ("nincs önkritikám"). Innentől semmi konstruktív nem történt (csak azt hajtogatta, hogy küldjem vissza, egyéb megoldásra nem volt hajlandó).
Összefoglalva: fogalma sincs róla, hogy az általa meghirdetett termék tényleg azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik-e, ami le van írva, nekem kellett volna a képet tüzetesen megnéznem, minden egyes paraméterre rákérdeznem, hogy tényleg azt tudja-e (amit azután sem tudott, hogy rákérdeztem utólag), ha ez nem tetszik, akkor meg a vevő a hibás.
Aktív témák
-
mike1334
veterán
Mondtam eddig is, hogy a laptoppal nincs problémám, a kártyaolvasó hiányával és a stílusoddal van. A másik negatív értekelésedben is ezt kifogásolták, ha gond van, akkor ez a stílus jön elő. De érdekes, hogy nem merült fel benned, hogy pótold a hiányzó funkciót, csak hogy én hibáztam.
-
Neharagudj már, de mit vártál? Benne volt a leírásban, az SD kártyaolvasó... oké nem volt benne , elismertem tévedtem, 5-6 alkalommal felajánlottam, hogy küld vissza, visszaadom az árát, eladom majd olyannak , akinek nem fontos a kártyaolvasó.Te nem küldöd vissza, hanem, annak ellenére hogy nem fogadtam el az értékelésed, elintézed, hogy akkor is értékelhess negatívra. Gondoltad , majd adok egy pozitív értékelést? Miért is?
A leírásban ellentétben nem volt SD kártyaolvasó... HIBÁZTAM! 5-6 ALKALOMMAL KÉRTELEK KÜLD VISSZA, VISSZAKAPOD AZ ÁRÁT... próbáltam jóvátenni a hibám, te meg vettél volna egy olyan laptopot mástól, amiben van SD olvasó, így lett volna normális... . Ha nem azt kapod amire számítottál, akkor azt jelzed és visszaküldöd. Én így gondolom, ez lett volna a reális megoldás. de te akkor sem küldöd vissza, mert előre leírtad , a negatív értékelést akkor is leadod... elérted a célod, mégis itt parádézol... tehát, ki is az aki bosszúnegatívot adott?
Idézem az értékelésed egy mondatát : "Összefoglalva: fogalma sincs róla, hogy az általa meghirdetett termék tényleg azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik-e, ami le van írva"
Válaszom: A laptop immár 11 napja nálad van, használod, mégsem szeretnél megválni tőle – ez nem azt tükrözi, hogy egy használhatatlan, félrevezető terméket kaptál.Gondold át kérlek higgadtan... Úgy tűnik, most a harag vezérel.A negatív visszajelzésed így inkább tűnik bosszúnak, mint valós problémára adott arányos reakciónak. -
mike1334
veterán
Azt figyelmen kívül hagyja az eladó, hogy orvosolható lett volna a probléma egy külső sd kártya olvasóval, amit ő is tud, hiszen ajánlotta, hogy rendeljek egyet a temuról. Én kifogásoltam, hogy szerintem nem nekem kellene orvosolni, mivel én sd kártya olvasóval vettem meg a laptopot. Szóval tud utólag "belevarázsolni" csak nem akar. Egyébként ennek az ára kevesebb, mint az oda és visszaküldés díja (feltételezem, hogy ebben az esetben nem várta volna el, hogy én fizessem ezt is). Felrója, hogy csak a billentyűzetre kérdeztem rá, ez így van, hiszen az nem szerepelt a leírásban, ellentétben a kártyaolvasóval. Azt is felrója, hogy alkudtam. Ha többet alkudok kivette volna a memória felét? Nem azért adtam negatívat, mert tévedett. Hanem azert mert nulla felelősséget vállat a tevedéséért és lekezelően viselkedett. Most bosszúból adott ő is egy negatív ertékelést.
Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest