- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Poco F6 brutalis ar ertek aranyu lesz tuti (Snapdragon 8 Gen 3) mind a poco x6 pro- majdnem megvettem de inkabb Snapdragon 8 Gen 3-at megvarom.
Rengeteg csucsmobilt vettem kiprobaltam pixel es xiaomi birta velem
(pl iphone 15 2 napig birtam idegileg de mar 1 nap majdnem osszetortem ,galaxy note 1 nap stb.......) -
cs.zs.
veterán
Nem számít a tesómé, persze. De családfenntartóként korábban én vettem mindent, még a 300m-re lakó (!!) anyósom TV-jét is.
Továbbra is előszeretettel használom azt a kifejezést, hogy "nekünk van a családban egy...", és azokat jellemzően valóban ismerem is.
Legkisebb gyermekem (most elsős egyetemista) tavaly a gimis ballagásra kapott egy Samu A54-et. Én vettem? Én. Van a családban? Van. Ismerem testközelből? Kb...
(mert nincs mellettem folyamatosan , de az első pár hónapban, amíg az egyetem nem kezdődött el, addig mellettem volt. Apa nézd ezt, nézd azt) -
cs.zs.
veterán
Áhh, annyi karakter nincs is
Egyszerű, középszerű dolgaink vannak, semmi extra. Viszont jó nagy család vagyunk, jó sok eszköz. Állandóan kell valami. Vagy egy telefon, vagy egy laptop, stb. Másból sem állt az életem, mint valakinek megvenni a következőt.(ez mostanában változik meg, felnőnek, kirepülnek, önellátnak)
2,5 éves Redmi 9T az enyém, hibátlan, szeretem.
Fél éves a párom R Note 12S-e, 8/256, szereti.
3 év körüli az egyik gyermekem R Note 10 Pro-ja, szerette, de már unja, vmi almára gyúr helyette.
stb stb stb, sokminden, de semmi hencegős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Spórolós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest