- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
No, hát akkor:
A SimplePay és Telenor Wallett alkalmazások, mint mobillal, NFC használatával kivitelezhető fizetési lehetőségeknek néztem utána.
Ahol bankolok, nincs erre külön app. Persze MobilBanking App az van, de az más.
SimplePay széleskörűbb felh. lehetőséget kínál, így telepítettem. Felvittem rá különböző klubkártyákat, és regisztráltam benne bankkártyákat is.1.) Klubkártyák: Azokat a kártyákat, amik csippel (SuperShop), vagy mágnescsíkkal (IKEA) vannak ellátva, mégis fel tudom vinni őket szám, vonalkód alapján, azokat miként tudom az app segítségével használni? Ez nem áll össze? Nincs szükség a mágnescsík lehúzására, vagy csip olvasásra, hanem elég a vonalkód, számkód?
2.) Bankkártya: Regisztráció után levonta a 100 Ft hitelesítési díjat, de nem került visszatérítésre. Telefonos ügyfélszolg. alapján 1-3 nap ennek a visszatérítésnek az ideje. Ezt irreálisnak tartom. Mik a tapasztalatok?
3.) NFC fizetés: Mint kiderült számomra is, ha nem regisztrálok a NEM OTP-s bankkártyámhoz Simple Kártyát, akkor nincs NFC fizetésre lehetőség.
Ha regisztrálom, és használom, annak 30-70 Ft kényelmi/kezelési díja van.
Eszerint a beregisztrált bankkártya, Simple Kártya nélkül csak az alkalmazásban és a Simple-höz regelt "eladók" termékeit tudom megvásárolni, a kártyaadatok megadása nélkül. Ennél többet nem is tudok vele elérni?4.) 3.) pontban taglalt mód használatával, von le külön pénzt a Simple alkalmazás használatáért?
5.) Regisztrált SZÉP kártya (kapcsolódva az 1. kérdéshez) miként használható a Simple app által? Mivel ez is mágnescsíkos, és mindig elkérik lehúzni, így nem áll össze a fejemben.
Köszönettel várom a válaszokat.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Az OTP Simple alkalmazáshoz keresek topic-ot. Lehetőleg élőt.
3 jött szóba:
1. Új parkolási funkciókkal frissült a Simple
2. Fussunk neki újra: hogy áll most a mobilfizetés?
3. Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFCEz utóbbit találtam leginkább up to date-nek az utolsó hsz. alapján.
Ha nem jó helyen vagyok, útba tudnátok igazítani?U.i.: Vagy más, hasonló elven működő mobil-fizetési apphoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest