Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
RoyalAirForc #3142 üzenetére
Sőt, az i-Csekkben újra is lehet küldeni a befizetést igazoló e-mailt.
De a legjobb az benne, hogy ha később véletlenül újra be akarod fizetni ugyanazt a csekket, akkor beolvassa a QR kódot, és dudál, hogy "Ez a számla már befizetésre került".Annyira szürreális és 2020-as jelenet volt, amikor az anyósomat meglátogattam, a kapujára beakasztottam a gyógyszereit és a vásárlást (kertes ház), majd ő az utcára nyíló ablakának belső üvegéhez nyomta a befizetendő csekkjét, én meg az üveg másik, utcai oldaláról i-Csekk alkalmazással befizettem a telefonommal a vízszámláját...
-
ot93
senior tag
válasz
RoyalAirForc #3142 üzenetére
Hát ugyebár több app is létezik a célra, gondolom mind hasonló. De pl. az icsekk-nek van olyan menüpontja, hogy befizetett csekkek, a simple esetén szintén. Nemtom innen belehetne-e valahogy bemutatni, bár nekem még nem kellett bemutatnom. Email is érkezik (talán minden erre a célra alkalmas app esetén). Viszont az befizetés konkrétan megtalálható a banki számlatörténetben, ami bizonyítja, hogy a szolgáltatónak adott összeg be lett fizetve.
-
ot93
senior tag
válasz
RoyalAirForc #3140 üzenetére
Másét is fizetheted, mert nálunk volt már olyan, hogy nagyszülő megkért, hogy fizessük be a csekkjét. Oda is adta a kp-t, de végül a postán a mi kártyánkkal lett fizetve. Ettől a Te eseted csak annyiban tér el, hogy a fizetés nem kártyával, hanem telefonon fog megtörténni. Ha belegondolunk, nekik csak az a lényeg, hogy be legyen fizetve, tehát hogy ki fizette ki, az mind1 részükről. Márcsak azért is, mert tegyük fel, hogy valaki hirtelen pénzügyileg lecsúszik, nincs még a számlákra sem pénz, de teszem azt egy jóismerős, család hajlandó kölcsönadni, akkor senkinek sem hiányozna, hogy azért sem lehetne befizetni, mert csak az ügyfél fizetheti... Ehelyett befizetik és a szolgáltató jót érez
A kérdés első felére meg csak tippem van, de szerintem eldobható. Bár én nem dobom el!A befizetésről ha kell az igazolás, akkor gondolom elektronikusan kell előkeríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest