- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz RoyalAirForc #3142 üzenetére
Sőt, az i-Csekkben újra is lehet küldeni a befizetést igazoló e-mailt.
De a legjobb az benne, hogy ha később véletlenül újra be akarod fizetni ugyanazt a csekket, akkor beolvassa a QR kódot, és dudál, hogy "Ez a számla már befizetésre került".Annyira szürreális és 2020-as jelenet volt, amikor az anyósomat meglátogattam, a kapujára beakasztottam a gyógyszereit és a vásárlást (kertes ház), majd ő az utcára nyíló ablakának belső üvegéhez nyomta a befizetendő csekkjét, én meg az üveg másik, utcai oldaláról i-Csekk alkalmazással befizettem a telefonommal a vízszámláját...
[ Szerkesztve ]
-
ot93
senior tag
válasz RoyalAirForc #3142 üzenetére
Hát ugyebár több app is létezik a célra, gondolom mind hasonló. De pl. az icsekk-nek van olyan menüpontja, hogy befizetett csekkek, a simple esetén szintén. Nemtom innen belehetne-e valahogy bemutatni, bár nekem még nem kellett bemutatnom. Email is érkezik (talán minden erre a célra alkalmas app esetén). Viszont az befizetés konkrétan megtalálható a banki számlatörténetben, ami bizonyítja, hogy a szolgáltatónak adott összeg be lett fizetve.
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz RoyalAirForc #3140 üzenetére
Másét is fizetheted, mert nálunk volt már olyan, hogy nagyszülő megkért, hogy fizessük be a csekkjét. Oda is adta a kp-t, de végül a postán a mi kártyánkkal lett fizetve. Ettől a Te eseted csak annyiban tér el, hogy a fizetés nem kártyával, hanem telefonon fog megtörténni. Ha belegondolunk, nekik csak az a lényeg, hogy be legyen fizetve, tehát hogy ki fizette ki, az mind1 részükről. Márcsak azért is, mert tegyük fel, hogy valaki hirtelen pénzügyileg lecsúszik, nincs még a számlákra sem pénz, de teszem azt egy jóismerős, család hajlandó kölcsönadni, akkor senkinek sem hiányozna, hogy azért sem lehetne befizetni, mert csak az ügyfél fizetheti... Ehelyett befizetik és a szolgáltató jót érez
A kérdés első felére meg csak tippem van, de szerintem eldobható. Bár én nem dobom el! A befizetésről ha kell az igazolás, akkor gondolom elektronikusan kell előkeríteni.[ Szerkesztve ]
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest