Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Simple virtuális kártyát ma én is létrehoztam. 3 helyen fizettem, az egyik az önkiszolgáló benzinkút volt. Ment előtte a navigáció, odaérintésnél kérte az ujjlenyomatot, a terminál is kiírt valami olyasmi szöveget hogy a telefonon megjelenő utasítást csináljam. Mire megvoltam az ujjlenyomattal, már el is dobta a tranzakciót, szinte semmi idő nem volt rá, lehetett elölről kezdeni. Második nekifutásra nem volt gond, előtte kikapcsoltam és ujjlenyomattal bekapcsoltam a kijelzőt - nem tudom hogy ennek van-e köze hozzá, minden esetre valami olyasmi rémlett hogy az ujjlenyomatos felélesztést követően 2 percig lehet NFC-vel fizetni mindenféle kód nélkül.
Az ingyenes időszakban használom, utána viszont nem valószínű, annyit nekem nem ér meg. Remélem addig kijön a CIB is ilyen fejlesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest