- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139694 üzenetére
Kár elővenni bármelyik verziót, ami nem a remake, ha van lehetőséged a remake-re, csak azt, semmi mást, én is toltam mind.
-
cyberkind
félisten
50GB-os update a The Last of Cocks-hoz.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #139658 üzenetére
Azért szar, mert ez a standard, nyugodtan utánalehet járni, hogy a SW is miért szar, lespórolták az optimalizációs időablakot, nem lenne szabad így kiadni semmit, ez konkrétan az átverés kategória, totál mindegy mikor lesz javítva. Egy a szerencséje mindnek, hogy a hatóság magasan leszarja az egészet, mert csak játékok, úgyis a gyerekeknek megy analógiával.
_drk
Túl válogatós vagyok így is... -
cyberkind
félisten
Hányzor írtam már le, hogy rakás szar az egész (erre fel csak a negatív kommentek jöttek, meg az, hogy ne játssz, kiégtél, bla és bla), ami már nem most kezdődött, a mostani eredményt csak magunknak köszönhetjük, mert mint mindenhol, senkit nem érdekel semmi, ez a vonat már nem most ment el, az a Mafia 3, ami akkora felháborodást okozott 8 éve csak egy kis bemelegítés volt, nagyon messze van a vége, de meg is érdemli mindenki.
Én már rég elvesztettem a gyermeki érdeklődésemet eziránt, sokszor csak pusholom magam a régi bejáródott minták miatt, de tudom mi ennek az útnak a vége.
-
cyberkind
félisten
DF heti hírműsorában kb 20 percben összefoglalták a Jedi Surivort. Alex szerint a jelenlegi állapotában a PC verziót nem is szabadna árulni, annyira nincs kész és szarul van optimalizálva. Alig használ több, mint két szálat a prociból. 2-3 hónapot jósol mire összerakják nagyjából a játékot. PS5 verzió 720p-ről skáláz fel 1440p-re FSR 2.0-val és ezért ilyen zajos a kép. Azt nem mondták ki, hogy CPU limites PS5-ön is, de a PC portból szerintem lehet következtetni erre.
PS 5 topikból lopva, de nyilván csak a játékosok rinyálnak. -
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139474 üzenetére
Itt más dolog megy, kicsit olyan ez, mintha szándékosan elakarnák lehetetleníteni a régi kártyák használatát, amin nincs legalább 12gb vram.
-------------
Ne akarjátok mosdatni a szart, ha a gaming industries-t végre a hatóság megszabályozná, nem itt tartanánk, de szarnak bele, és csak panaszkodik mind, hogy drága a fejlesztés meg a többi, holott mindenki játékot fejleszt...
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya #139330 üzenetére
Nembaj, a baj az, hogy a faszért várnak ennyit, rajtuk kívül mindenki rájött, hogy tisztán a saját klienset erőltetni nyomorékság, mert soha nem lesznek még csak lőtávolban se a Steam-hez képest, ellenben sokaknak nem hagynak választást ha játszani akarsz legálisan xy termékkel.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139323 üzenetére
2 hét múlva 75%-os offal fog kerülni a teljes kiadás kb 50Euro-ba.
-
cyberkind
félisten
A buzi Far Cry 6 is elérte a Steam-et, köcsög Ubisoft.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139318 üzenetére
Jee, mint szar a zsebbe. -
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139233 üzenetére
Mi az, csaknem erről szól az egész DLC, máskülönben nem spoiler, apró részlet, semmi más, ne csöppenjünk már el nonstop.
-
cyberkind
félisten
Aloy csapatot vált a DLC-ben?
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139220 üzenetére
Semmit, csak az, hogy keresnek pénzt, jó sokat, úgy tűnik sikerült is nekik.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #139210 üzenetére
Tényleg jó, nem, elvileg a Win update volt, de csak ennyit ér a megvásárolt terméked a gaming iparban...
-
cyberkind
félisten
Konkrétan PC-n így járt a nép, hogy elérhetetlen a Rockstar oldala, illetve a kliens (ha fent van/volt) nem tud csatlakozni a netre, és ezért nem tudod elindítani a játékaidat?
De jah, a Steam csak drágább, semmivel se jobb (ismét).
-
cyberkind
félisten
Tudjuk, hogy egy Sony és ND fanboynak nehéz megemésztenie a dolgokat, ha a végtermék szarul fut valamin, de ez a helyzet, pont, mint a Gta 4 a mai napig.
Másrészt ha már ND szopás ismét, az Uncharted Collection mindenen nagyon jól és szépen fut, abban pedig nagy nyitott terek vannak, ellenben ezzel, nyilván jobban néz ki a Part I, mivel az Remake, de nem annyival, mint többet kér, jó lenne látni a fától az erdőt, nemcsak ízlegetni a Sony és ND kolbászkáját éjjel-nappal.Ja igen, majd erre a hsz-ra is reagálva, kérlek magyarázd meg, hogy miért finom továbbra is a Sony-ND tengely kolbásza, köszi.
-
-
cyberkind
félisten
Egy kis next next gen RT: [link]
-
cyberkind
félisten
The Last of Us Part I - Patch 1.0.1.0 vs Patch 1.0.1.6 - March 30
Ne kérdezzétek mi, de valami frissül nonstop az updatekkel.
-
cyberkind
félisten
Nálam nincs fagyi, se egyéb hiba se, egyedül a gpu nem akar fullon menni párszor, és néha 50% alá is beesik, amivel 60fps alá látogatok, de hát ez egy 2 millás laptop, nem ez a mindennapi cucc.
---------
Tudjátok mi a fura, hogy az első patch előtt, még a játék elején ott volt a Sony, Naughty Dog meg Iron Galaxy logó, na ez el is tűnt az első update-nél, azóta sincs, fura ez is, de csak negatív vagyok.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #138869 üzenetére
Nincs alternatíva, 4090-et kell venni és minden happy.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #138797 üzenetére
Bahh, mondhatnám én is, hogy szépen fut, ami igaz is sok esetben, de nem úgy fut, ahogy egy 4090 alatt kéne, de mindegy, imádom ezt a játékot mindenestül.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Nálam nem megy rosszul, de a jó se ilyen, szarul lett portolva, amivel nem lenne baj, ha nem lenne zsebben a Nixxes, amit pont ezzel az üzenettel vásároltak fel anno, ehhez képest meg...
Én már csak azt nem tudom, hogy melyik nehézségen kezdjek neki, ugye ha minél magasabban tolod, annál kevesebbet kapsz mindenből, így a karaktered és a cuccod a NG+-ra gyengébb lesz, mint egy easyn végigtolva.
-
cyberkind
félisten
Ekkora balfaszt, mint a Sony, megvették az igencsak jó portolásról híres Nixxes-t, hogy aztán a The Last f Us-t, az a Iron Galaxy portolja le, ami a Batman-t is elhozta nekünk, ennek eredménye (nálam) a gpu nincs kihasználva, illetve a 32 szálas cpu-t 50%-ban is használja a játék, mi történik a gaming világban de tényleg?
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #138598 üzenetére
Mennyiség vs minőség mindig jó móka.
-
cyberkind
félisten
Meglepő módon könnyen meglehetett oldani, hogy az első CoD menjen 16:10-en, illetve 240fps-en, minden hiba nélkül, és ami a legmeglepőbb, a játék jól néz ki, még mai szemmel is.
-
cyberkind
félisten
Ki hitte volna, de a Suicide Squad gameplay utáni negatívhullám miatt eltolták ezt a szart.
-
cyberkind
félisten
Konzolos FFXVI 35k.
-
cyberkind
félisten
Főleg a gameplay és az azóta kikerült infók alapján csak nagyobb csalódás a Suicide Squad game, azóta már állandó netkapcsolat is kell a játékhoz, és ezen a szaron dolgoznak 8 éve.
-
cyberkind
félisten
Egy kis DS Remake easter egg, egyszerűen qrva jó, így kéne kinéznie egy nem túl régi játék újragondolásának.
-
cyberkind
félisten
válasz
sto1911 #138277 üzenetére
Bevallom őszintén, nem olvastam el mindent a képen, illetve ha túl is éli, akkor nem tudom mi történik vele, mert egyszer nem találkozik vele senki a robbanás után, tehát nem értem mi van.
Ja a becsapódást igen, de azt mindenki (ahogy az eredetiben is), csak utána nincs szerepe, mert felrobban.
De amúgy van a hajóra tolva pár internesönel nyelv is a hangosbemondóba.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #138272 üzenetére
És mi lesz a szereplőkkel?
-
cyberkind
félisten
válasz
sto1911 #138269 üzenetére
Ezt egyébként kifejthetnéd bővebben ha nem gond, én ugyanis ezt nem értem.
Ha már választanom kéne, hogy mi irritál, az Nicole, aki az eredetiben egy aranyos, kezdő, esetlen de tele ambícióval bíró csinos lány volt, ebben meg egy öregasszony.csuvicsuva
Abban se, túl sok PC dolog van a játékban, amúgy ha már PC cucc, mi van a necromorph-okkal, őket le se szarják a játékban, semmit se kapnak. -
cyberkind
félisten
Gyűlölöm a TLoU Part II-t.
De ez az én kicsinyességem, hogy nem tudom befogadni ezt a sztorit sehogy se.
-
cyberkind
félisten
Én ugyan még nem toltam ki, de már megvan a sztori azon része, hogy ha folytatni szeretnék a DS1-et ugyanilyen horror vonalon, mint a Remake, aztán meglássuk, jó lenne kapni egy igazi folytatást sokkal kevesebb akcióval.
Saját vélemény, eddig qrva jó (7. fejezet fele körül), nem annyira nyúltak bele, mint a Resi 2-be, DE változott a játék bőven, jó lett na!
(ne izguljon senki, az eredeti befejezés is megmaradt)
-
cyberkind
félisten
Éééééés felkerült Steam-re a Ghost Recon Breakpoint is, nagyon belehet szarva Zsülike a trónon, remélem, becsődöl az egész cég a 3.14csába, nem érdemelnek mást, vagyis ki tudja, nehéz eldönteni, hogy a Ubisoft vagy a Square van mélyebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest