- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
dejaris #42474 üzenetére
Ezzel az erővel Szaalcsi is lehetne téma, csak kicsit bele kell mélyedni, hogy megértsd a mondandója lényegét...na ne röhögtess. De hagyjuk is, ez a topik nem ennek a témája.
Más: Megjelent a FF XIV: A Realm Reborn, olyan 22 euro környékén. Én jelentkeztem a bétába, toltam is neki, azt hittem, kis kedvezményre azért számíthatok, de sajna a mellékelt ábra szerint nem.
-
pigster
senior tag
válasz
dejaris #42448 üzenetére
moslekorszagban elnek magyarok
Nem vagyok egy nagy magyarkodó, sőt, nem is mondanám, hogy szeretem Magyarországot, de ez kicsit sok volt egy olyantól, akinek hazája Székelyföld.
Mit akarsz akkor te itt? Menj akkor egy székelyföldi fórumra, aztán ott nyomulj.
Újabb adalék ahhoz, hogyan állnak az erdélyiek, székelyek Magyarországhoz... -
törölt tag
válasz
dejaris #42448 üzenetére
Ez mar nem az en problemam. Felolem mindenki azt csinal amit akar de attol az adocsalas meg mindig helytallo.
szerk:
(#42450) Csapoati:
Ez annak legyen gond aki nem ismeri a dolgokat de csak erolteti a sajat suletlenseget.
De a reszemrol itt be is fejeztem. Akinek nem eleg az info az olvassa vissza a topicot es kesz, megtalal mindent. -
törölt tag
válasz
dejaris #42388 üzenetére
"Ha lenne GOG-on akkor nem is erdekelne egyaltalan mert ott USD van es a legjobb letoltes."
Steam-en minden van ami kell, GoG-on keves a valasztek abbol ami erdekel. A tobbivel nem foglalkozok mert nem pakolom tele a gepem minden szemet client-el. Ezt mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy mi mennyit er es kesz.
szerk:
(#42392) dejaris:
Pont, hogy en mondtam csak bedobtam meg 1x
Amit viszont elkerulok az a sehova nem regelheto dobozos jatekok -
Mardel
őstag
válasz
dejaris #42388 üzenetére
Ez igy van, csak egyik kliens sem fog magatol atsorolni masik tukorszerverre ha lassabban tolt, max. akkor ha nemtud a szerverre kapcsolodni.
A szolgaltatas minosege meg nem csak a letoltesbol all.
Steamnel nincs EA classic name, Pogo, kulon sims kulcseregelos oldal.
A CS nem bongeszobol indul mint a BF3, stb.
Ha steamnel lehal a community (multi, coop) resz penteken, akkor nem csak hetfon, kedden lesz orvosolva mint uplaynel, stb.(#42393) DeFranco: Te is Fekete Laci fia vagy?
-
törölt tag
válasz
dejaris #42383 üzenetére
Csak akkor kell ha problema van a letoltessel ami eleg ritka.
Ha nincs kedved hozza akkor talan tobbet kell varni de meg ez sem a vilagvege, midnen lejon azert szerencsere.
Origin es uplay dologra meg annyit, hogy majd ha annyi felhasznalojuk lesz mint a Steam-nek akkor lennek kivancsi a letoltesi sebessegukre de a mostani helyzetukben ellegge gaz lenne ha csak a Steam szintjen lennenek. -
Mardel
őstag
válasz
dejaris #42383 üzenetére
Akkor nem kell panaszkodni, hogy lassu.
Ez csak lustasagbol fakado problema, en csak egyszer allitottam at a kliensben, nem minden letoltesnel.
Es igen, amit a kutya se hasznal onnan gyorsabban toltodnek a jatekok. (Origin, Uplay) Persze ha nem akad ki a bundles letoltesektol, kulcsaktivalasoktol. -
törölt tag
válasz
dejaris #42376 üzenetére
Ha a Steamhype-ot azalatt erted, hogy barmikor le tudod szedni es megis normalis sebesseggel lejon minden kb. csak az akcios idoket kiveve akkor azert nem egy rossz dolog.
Jelen esetben a masik jo ar de ki tudja egyaltalan, hogy hogyan lehet letolteni aminek az utana jarasa nekem mar par eurot nem er meg
Ha lenne GOG-on akkor nem is erdekelne egyaltalan mert ott USD van es a legjobb letoltes. -
szami777
addikt
válasz
dejaris #42366 üzenetére
istheranydeal szerint uplayen aktiválható.....nem rossz ár, főleg 20% kóddal....uplayes aktivációt én azért kétlem.....
-
törölt tag
válasz
dejaris #42366 üzenetére
GMG-n voucher-el 4 EUR es Steam-es + a 2. resz is akcioban van.
(#42367) wwenigma:
Es melyik szerverre mennek majd jatszani ha a nagyobb szerverekkel rendelkezo jatekosok atmennek BF4-be?
Nem fognak berelni ugy szervert, hogy kozben mar az uj jatekkal jatszanak.
Lehet, hogy nem azonnal fog megtortenni a dolog mert itt azert joval kisebb a kulonbseg mint anno BC2 es BF3 kozott. -
Dilikutya
félisten
válasz
dejaris #42231 üzenetére
Fura. Amúgy ez nem trükk, a Pogo.com is az EA oldala, önmagában semmire sem jó, ingyenes flash játékos oldalnak nézem. Nem is értem, mi köze az EA Classic Screen Name-hez. De ha ide regisztrálsz, akkor a profile.ea.com-on a profilodban a Select A Default Persona résznél kell lennie egy új bejegyzésnek, ez lenne az a EA Classic név. Ami szerintem nem árt: mindenhol ugyanazzal az e-mail címmel kell regisztrálnod, szerintem az alapján rendeli össze az acc-okat a rendszer.
Jól el van rejtve a súgóban ez, megkerestem, magamtól soha nem jövök rá (pedig sem elveszett, sem hülye gyerek nem vagyok), hogy ez lesz az, ha már valaki korábban nem írja be ide.Szóval egyértelmű segítség, jár a piros pont az EA-nek érte. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dejaris #42121 üzenetére
Ha kell bárkinek odaadok pár kódot (ami maradt). Bezzeg mikor egy újonc az összes kódot kiosztotta itt
Ilyenekhez kötni kissé fura dolog szerintem... Akkor én meg csak olyannak adom oda, aki elmúlt 45 éves.. Na ez se olyan, nem?
De akinek kell DS3, DS, Poupoulos, C&C az írjon privátot. És nem kell a 45 év, odaadom annak, aki ír.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
dejaris #41962 üzenetére
hopsz. Kissé elcsúsztak a zárójelek. Elméletileg ami egy zárójelben van az tartalmaz egy számot, ami lehet egy vagy többjegyű. A kódból csak számok hiányoznak, betűk nem.
Ez jelöl (sin^2alpha+cos^2alpha+110) 1 számot. Ez egy szimpla egyenlet, egy picike csavarral. Bár lehet úgy egyértelműbb ha a így írom: [sin^2alpha+cos^2alpha+(110)]
{sin(alpha-3)=cos(alpha-7)}*LD itt pedig az LD nem ismeretlen, megint csak a legkülső zárójelben lévő egyenletet kell megoldani, majd pedig az alul levő instrukciót elvégezni, és itt is egy szám jön ki, amit értelem szerűen kell beírni majd!!
Elnézést ha nem volt egyértelmű, a zárójelek nem lettek valami jól elhelyezve, ezért leírom konkrétabban:{1s^2,2s^2,2p^6,3s^2,3p^6,4s^2,3d^10,4p^6,5s^2,4d^10,5p^6,6s^2,4f^14,5d^10,6p^3}
{sin(alpha-3)=cos(alpha-7)} -> alpha-ra kapott szögnek a sinus érteke kell majd, 2 tizedesjegy pontossággal
{sin^2alpha+cos^2alpha+(110)}
Ezek mind egy-egy számot fognak jelölni, amit be kell helyettesíteni a teljes kódsorba.K{1s^2,2s^2,2p^6,3s^2,3p^6,4s^2,3d^10,4p^6,5s^2,4d^10,5p^6,6s^2,4f^14,5d^10,6p^3}GC-{sin(alpha-3)=cos(alpha-7)}LD-D{sin^2alpha+cos^2alpha+(110)}LBM
(#41964) djculture: a-a. Bár nem szabad semmi nagy durranást várni, tényleg csak azoknak ajánlom, akik szeretnek rejtvényt fejteni.
-
-
-
KRi2
aktív tag
válasz
dejaris #40472 üzenetére
Sztem ha csak Origin lenne, azsem lenne gyenge eresztés, azt is vinnék mint a cukrot. Lehet a karitatív bevétel kevesebb lenne, de a hirverés ugyanekkora.
Volt vmi Android Humble is. Talán ha volt benne steam-be regelhető játék is, de lehet hogy nem is, mégsem volt felháborodás. Most sem lenne. Humble Bundle-nak miért kéne alapból steam-esnek lennie? Nincs ilyen szabály.Inkább vmi olyamire gondoltam, hogy az EA eredetileg origin-es kulcsokkal egyezhetett meg a HIB-el, akik közben a Steam-eseknél is érdeklődtek, és mivel látták hogy full karitatív a dolog, avagy látták hogy ez brutkó akció lesz, ezért amihez nem szükséges origin/EA hozzáférés, azt steam-be aktiválhatóként ők is felajánlják. Csak spekuláció.
-
Anonymus X
tag
válasz
dejaris #40060 üzenetére
Nem, ne keverd a Steames inventory-val. A kód mindenképpen az accountodon aktiválódik. Cserélni csak kódként tudod, nem lesz belőle soha Steam gift.
@marcusa
A lényeg, hogy az általad kifizetett összeg több legyen mint az átlag, mindegy, hogy milyen arányban megy szét. Figyelmeztet a beírásnál, hogy mennyi kell még az extrákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- LG OLED48C43LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest