- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Csak felkerült a burzsi R*-tól Steam-re is a Gta Trilogy Remaster.
Gyanús is volt a nagy 70%-os R* vásár, ez most 50%-osan van fent.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #138086 üzenetére
Egy AAA játék lehet ugyanúgy rétegjáték is, én amit a nagy költségvetéssel látok jönni (főként), az a sok asset, hogy ne ismétlődjön túl hamar, és a nagy alkotói korlátozás minden téren. Nekem az asset része hiányzik az indie címekből, konkrétan ott a From the Ashes, tök jó kis játék, mindig más pályát és bossokat generál, de ugyanazon assetekből, látszik az egészen, hogy nem volt többre pénz és idő.
-
cyberkind
félisten
Ubisoftnál Kúrós Jack lett a cégvezető, sok fejlesztés törölve lett, a Duke Nukem Forever álnéven fejlesztett Skull and Bones pedig lépett egy évet jövőre.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #138083 üzenetére
Gyakorlatilag a költségvetést jelentené ez a dolog, ami viszont hoz magával több dolgot is, nekem pl ezért nem jön be sok indie cím, hiába jók, látni rajtuk az ismétlődő dolgokat túl korán.
-
cyberkind
félisten
Azért egy kicsit félelmetes, hogy a Gta 5 idén lesz 10 éves, és gyakorlatilag mindenben up to date a mai napig: [link]
-
cyberkind
félisten
És a buzi amcsik blokkolják az Acti-Blizz felvásárlást, remélem, jönnek a kínaiak.
-
cyberkind
félisten
Na srácok 2023.03.03-án jön a The Last of Us Remake PC-re.
-
cyberkind
félisten
Azért a játék utolsó harmadára csak összeáll a kép, hogy miért kap csak ennyit a Kolbász Protco, nagyon elkúrták ezt Szkófildék több téren is.
-
cyberkind
félisten
És ha már Callisto Protkó, itt a Dead Space Remake első 18 perce: [link]
-
cyberkind
félisten
STAR WARS Jedi: Survivor Március 16.
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #137869 üzenetére
Érdekes a játék, nálam ahogy egyre többet látok belőle, értelmet nyer egy dolog, ami így utólag egy figyelmeztetés is, ez a PUBG univerzumos buziság, tudom, hogy végül nem abban játszódik, de már az ötlet miatt is óvatosságra intett a játék tudat alatt.
A gameplay meg kb a The Surge eddig, ez a real time dodge pedig egy nagy szar.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #137865 üzenetére
Igazából ez meg a DS Remake volt a kérdés, hogy miért adunk ennek esély, én akkor leírtam, hogy nem elég jó az egész, ez kb egy DS, csak más néven.
-
cyberkind
félisten
Úgy néz ki, hogy bejött a tippem a The Callisto Protocol-lal kapcsolatban?
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #137856 üzenetére
Mert akkor még maguk se gondolták, hogy ekkorát mennek majd ezek, de az is lehet, hogy mivel a 2-3-4 részek mentek anno is nagyot, ez volt a terv, nem tudom, de engem csak taszít ez a féle HD Remaster, konkrétan játszhatatlan.
Amúgy én azt mondom, hogy ha egy igazi remake-et tud csinálni valaki a régi címekből, mert ugye van sok, akkor jöjjön, azért a mai technika sokkal jobb minden téren.
-
cyberkind
félisten
válasz
Anonymusxx #137831 üzenetére
És van csomó, aminek van remake/remastere, de minek. De itt nem ez volt a lényeg, hanem, hogy az RT-vel megint ellehet adni majd mindent, és hozzá se kell nyúlniuk máshoz.
-
cyberkind
félisten
Jelentem, megvan az új jövő, meg kell csinálni a Ray Tracinget a régi játékokhoz, ahogy ugye most lett/lesz a Portal, és ismét van értelme az új szériás brutál erős vga szériáknak, ennél szegényebb jövőt nem is lehetne, rosszabb, mint a Remake/Remaster kettős.
-
cyberkind
félisten
Elvileg készül egy igazi Alien játék ismét, mondjuk, nem értem miért kellett törölni az Isolation folytatását, toronymagasan a legjobb Alien játék volt először és utoljára.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #137761 üzenetére
Nem, hanem az egész nagy visszatérésre, a köcsög Zsülinek kell a még több zsé visszavásárolnia magának a részvényeket, de jó volt blamázni a Steamet.
-
cyberkind
félisten
Köcsög Ubisoft!
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #137730 üzenetére
Az RTX a vga széria neve, amire mindenki gondol az csak RT.
-
cyberkind
félisten
The Witcher 3 Next Gen December 14, ezt csak nem sikerült elszarniuk a polishoknak.
-
cyberkind
félisten
válasz
csuvicsuva #137714 üzenetére
Valszeg az F1 meg a WRC lesz, mivel ezeket behúzta anno még a Codies, illetve a maradék ha nem is Nfs-re, de átcsoportosodik máshova, a munkaerő kell mindig ebben a piacban.
-
cyberkind
félisten
válasz
FollowTheORI #137712 üzenetére
Ha ennyi idő alatt és ilyen játékok után se döglött meg, akkor sajnos az, igazából én magam se tudom, mi az igazi NFS, mint játék, nálam a Porsche a kedvenc, de mindez mai fejjel, szóval, fogalmam sincs.
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #137704 üzenetére
A MS-nak tökmindegy, nyomtatják a pénzt, belefér nekik a bukó.
-
cyberkind
félisten
A *****ber megkapta a februárber 21-et megjelenésnek, aki nem tudná miről van szó, az Atomic Heart-ről, ők játszogattak a hónapok végével, roppant kreatívan.
-
cyberkind
félisten
Itt a nagy izgalmak közepette, senki se írta a The Witcher 1 Remake-et, ami UE5 lesz, és nem a CDPR csinálja.
-
cyberkind
félisten
Volt itt más is, aki nem hülye, és elgondolkozott rajta, hogy ez készült 7 évvel később de minek: [link]
Igen, a Cockham Knights vs Arkham Knight. -
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #137651 üzenetére
Igen, kb ennyit is ér, kb felesleges is volt elkészíteni ezt a játékot.
-
cyberkind
félisten
válasz
Dilikutya #137646 üzenetére
A filmnek nem annyira sok köze van a játékhoz, illetve a játékokból is pont a jelenleg kiadott darabok, de főként a 4. rész ami bitang jó lett.
És ha már Uncharted, nagyon jó port lett pcre, nincs benne ray tracing ugyan (khm Spiderman), de cserébe nagyon jól megy és még a mai napig szép.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #137620 üzenetére
Jaj, gondoltam, hogy lesz valaki aki ezt az opciót hozza, pláne boxon, ami sokszor a MS-nak nettó veszteség.
Konkrétan a PS-re gondolok, talán még pont a DeS Remake-nél volt, hogy Amcsiba 80 dodóba került, amíg itt 90 euró lett a vége.
-
cyberkind
félisten
válasz
Ferke[HUN] #137618 üzenetére
Ez konzolon durva leginkább, ahol irreális árazások jöhetnek ki a váltogatás miatt.
-
cyberkind
félisten
válasz
maross #137610 üzenetére
Pedig nem ennyire szép.
Ami tuti, hogy változik, az a főhős, ő kap végre szinkront, az ellenfeleket lehet majd ezernyi módon vágni, és ami még állítólag készül, hogy az egész hajó real time bejárható, nem kell vonatozni töltés címszóval, ha pedig ez igaz, akkor bele kell nyúlniuk a sztoriba is.
-
cyberkind
félisten
Dead Space Remake gameplay trailer.
Tetszetős lett.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
CyberSpunk 2077 múlt és jelen állapot
De nyilván ez egy kurva jó játék, meg korszakalkotó, mint a TW3 volt, sőt...
-
cyberkind
félisten
Gonosz és köcsög leszek (mint, mindig
), közel 20 év után, a MS-nak sikerült egy játszható Halo-t csinálni, jobb később, mint soha.
(Halo Infinite) -
cyberkind
félisten
Srácok, a Hitman 3-ból melyik verzió a fullos, illetve jól értem, hogy hiába van meg az 1-2, ugyanúgy meglehet venni a pályákat a 3-ba?
-
cyberkind
félisten
válasz
SenorGrande #137457 üzenetére
Senki nem tud jó Mafia játékot csinálni, ehhez olyan emberek kellenének, nekem pont ez a bajom a Defentive-vel, nem előnyére változott.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #137449 üzenetére
Nehéz lehet kitalálni a mai, Steam orientált világban.
-
cyberkind
félisten
Ingyen Mafia lesz szeptember 1 és 5 között, húzzátok be!
-
cyberkind
félisten
Amazon bevásárol megint, úgy néz ki az Electronic Anus is hozzájuk kerül.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #137405 üzenetére
Ez brutális...
-
cyberkind
félisten
válasz
l.skywalker #137403 üzenetére
Én nem tom', de ez nem Monopoly, csak ha a MS várásol be?
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás #137351 üzenetére
Azok mára gameplay szempotjából nagyon szarok sajnos.
-
cyberkind
félisten
válasz
FunPro #137337 üzenetére
Nekem nagyon ízi lett mindenhol, statikus, steril az egész, olyan, mint a mai játékok nagy része. Igazából engem csak az döbbentett le, hogy 2 évvel a premier után ez milyen kevés, amíg a másikat sokszor elővettem, még akár tavalyelőttig is, ezt nem fogom.
És ha a Hangar 13 valami hasonlót képzel el a 4. résznek, akkor az lesz a sorozat temetése.
-
cyberkind
félisten
Mindenféle nosztalgia és társai nélkül a régi Mafia mennyivel jobb, de inkább érdekesebb volt, mint a Remake, gondoltam, leírom megint, ha már sikerült elővenni, de olyan steril, mint egy műtőszoba.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest