Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz
NyMRooD #142884 üzenetére
Zárva a témát:
Még mindig nem nézted meg a kiinduló posztot, a link mögött - nem én találtam rá, írtam is, sőt, magam is leteszteltem, és kiderült, hogy nem baromság, tényleg ezt csinálja mindegyik böngésző (Chrome, Edge stb.)
S a dolog nem arról szól, hogy valaki nem akar csak fehér embert találni, az nem tud - meg nem tudni, hogyan is kell rendesen keresni (én is tudom az idézőjeles és befoglalós/kizárásos metódust használni), hanem arról, hogy pusztán egy egyszerű keresésre a világot leuraló Google rendszerére (kell még egyszer leírnom?) épülő egyszerű böngészés nem ad még csak közelítőleg sem kielégítő eredményt egy ennyire egyszerű témában sem...
...képzeld el, hogy mennyire van ez hatással kábé mindenre.Tudom, nehéz, mert nem erre az értékrendre nőttél fel (te se), de mit fog érteni, tudni az egészből, aki ezt kapja készen?
//De ahogy írtam, részemről zárt a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Proxmox VE
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest