- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Az aprón hirdetett 2 legdrágább hardveremet (400+ ezer Ft) is ilyen friss, 1 napos fiókkal vették meg.
Fizetéssel nem volt gond, az egyik elutalta pénzt, a másik remegett az utánvétért (így alapból 10 ezerrel drágábban adtam, plusz csak a Foxpost költségek elutalása után tettem az automatába. Nem igazán értette meg, hogy csak bankkártyás fizetéssel tudja kivenni a csomagot az automatából, ha átakarnám baxni és egy féltéglát rakok a dobozba akkor is ki kell fizetnie. Utalással viszont 10 rongyot megspórolna, de nem, csak az utánvét játszott mert szerinte az a biztonságos).
Tehát az anyagiakkal nem volt gond, viszont egyik sem volt hajlandó értékelni az adás-vételt.
Kaptam az értesítést, hogy átvette a csomagot, 2-3 nap után ráírtam, hogy minden okés(?) nem akarsz értékelést kezdeményezni stb.
Az egyik azóta sem válaszolt, a másik meg annyit írt, "ok, nem akarok".Nem vagyok ráfeszülve erre az értékelési témára, mivel nem kereskedek, csak a saját feleslegessé vált szirszarjaimat adogatom el. De ha veszem a fáradtságot, hogy egy 200+ ezres videokártyát eladás előtt sűrített levegővel kitakarítok, pamut ronggyal áttörölgetem, izopropil-alkoholos fültisztítóval a venti lapátokat egyesével lepucolom, gyári doboz, gyári antisztatikus zacskó, minden gyári tartozék hiány nélkül, kinyomtatott garancialap, dupla csomagolás - "akkor egy minden rendben ment, köszi" értékelést elvárna az ember..
Szóval én a 2. eset után megfogadtam, hogy 0 értékeléssel rendelkező friss reges emberkéknek soha többet semmit sem adok el
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ilyen sem volt még velem.Tegnap 3! 0 napos friss reggel rendelkező emberke is bejelentkezett nálam vásárolni.Az...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest