Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Igen, nekem is ez jött le, hogy jobb, ha könnyebben cserélhető alkatrészen spórolok, és hát azért 2021 legelején a 16GB sem volt annyira tragikusan kevés, még ha 24GB DDR3-ról is "downgrade"eltem. (hogy a témára reflektáljak az DDR5-ből egy modullal is kirakható lesz
)
Ami a VGA-t illeti, a gépet eleve úgy terveztem, hogy VGA-t nem veszek bele akkor, hanem marad a régi GTX950, ugyanis akkoriban minden olyan kártya amire érdemes lett volna váltanom bőven 100 ezer ft felett volt használtan is, így okosabbnak láttam a túlárazott VGAk helyett inkább erősebb procit, lapot, RAMot, nagyobb HDD-t venni, hogy majd később veszek VGA-t. Végülis bejött, most egy RTX3060-at hajtok, és amennyibe ez jött, annyiból akkoriban egy 4GB RX570 vagy egy 3GB-os 1060-as jöhetett volna szóba, ráadásul akkor nem 10th gen I5, hanem valószínűleg 8-9th gen I3 lett volna csak, jó eséllyel mindössze 8GB RAMmal. (hiszen akkor rögtön sokkal kevesebb jutott volna a lap+proci+ram+hdd kombóra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)