-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
Earl_Muttley #9399 üzenetére
közben rendeltem egy eredeti pakkot
-
Debilon
addikt
válasz
Earl_Muttley #9397 üzenetére
valahogy sejtettem, gyanúsan olcsó különben a cucc
-
Debilon
addikt
üdv!
L3150-hez az eredeti 4-es pakk tinta 12-13 ezer körül mozog
csak kíváncsiságképpen, ezzel: [link] tonerdepot pakkal érdemes foglalkozni, csak az ára miatt kérdezem (4900 Ft) -
Debilon
addikt
L3150-es nyomtató, az létezik, ha beállítom, hogy booklet-et nyomtasson, akkor kikapcsolja a egy lapra több oldal beállítást (automatikusan kiszürkíti)?
egy service manual-t szeretné kinyomtatni és spórolnék a papírral, ezért a booklet mód+ 1 lapra 2 oldal megfelelő lenne, de nem akarja
-
Debilon
addikt
üdv!
L3150-es nyomtató, a kérdésem pedig az, hogy a másolat méretét lehet-e valahogy növelni/csökkenteni? (szükség lenne rá, de ugye ezen nincs LCD kijelző, hozzá adott app-ban pedig nincs erre mód) a nyomtatón a gombokkal meg csak a példányszámot lehet állítani
-
Debilon
addikt
válasz
scarlett73 #8879 üzenetére
Állítólag volt valami w10 update ami megint betett a hálózati nyomtatóknak w10 topikba nézz be
-
Debilon
addikt
válasz
Barrios1983 #8821 üzenetére
A hozzá adott leírás alapján csinálod? Kell restart neki, plusz a leírást kövesd
-
Debilon
addikt
Üdv!
Van SX425-ös nyomtatóm, tegnap óta W-11 hiba, cartridge not recognized, patron csere után is ez van
nyomtatás közben egyszer csak megállt, és a magenta patront üresnek jelezte, (kivéve még van benne festék), aztán azóta W-11 hiba
vissza keresve a topikban tippet nem találtam, de másnak is volt ez a gond
-
Debilon
addikt
igen, tudom, tényleg után gyártott patron van benne
de 2 hónapig OK, minden rendben van és egyik napról a másikra van ez?
utoljára akkor volt ilyen (bár akkor nyomtatott, csak nem írta a festékszinteket), mikor drivert frissítettem
amikor visszaraktam azt ami a hozzá adott lemezen volt, minden ment ugyanúgy rendesen, ami most benne van, az már a 3. garnitúra utángyártott -
Debilon
addikt
hali!
2 nap alatt be sem volt kapcsolva az SX425W-m, erre most azt írja, hogy "ink cartridge not recognized"
ez mitől jutott eszébe? jelenleg után gyártott patronok vannak bennedrivert nem frissítettem, 2 napja tökéletesen működött a nyomtatás/scannelés
nyomtató patronoknál üres hasábok vannak, a fekete sarkában pedig egy piros kör alapon fehér "X"
eddig ha kifogyóban volt, kifogyott akkor a tintaszinteket azért mutatta és egy sárga háromszögben fekete felkiáltójel volt csak -
Debilon
addikt
valaki tudna nekem segíteni abban, hogy működő drivert honnan lehet leszedni egy SX425W-hez?
valahova elkevertem a CD-t, és a hivatalos oldalról leszedett driverrel a tinták szürkén vannak, és a win-ben az eszközök között is ki van szürkítve a nyomtató, pedig elvileg rendesen feltelepült, plusz ez a letöltött driver telepítője nem is úgy néz ki, mint ami a CD-n volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged