- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
2-4 hét nem használat után nagy valószínűséggel beszárad, de volt itt olyan akinek állítólag 3 hónap után is tökéletesen nyomtatott.
Bár a 2-4 hét alatt nem szárad be nagyon, ezt még orvosolja a szoftveres fejtisztítás is, de ilyenkor a szoftveres fejtisztításra elmehet 1/3-1/2-ed tintapatron is, szóval inkább érdemes pótolni/megtölteni azt a feketét, és ha ritkán nyomtatsz vele, akkor pár naponta(talán 3-4) nyomtatni egy fúvóka ellenőrző mintázatot, ez alig eszik tintát, és megakadályozza a beszáradást. -
lamiki
senior tag
Nem, mert időnként magától is tisztít egy rövidet a nyomtató, és ilyenkor minden fúvókát tisztítja, de azért,ha 3-4 naponta nyomtatsz egy fúvóka ellenőrző mintázatot a biztonság kedvéért, az is megmozgatja a fejben a tintát annyira, hogy ne tudjon beszáradni. De ezt inkább olyankor érdemes csinálni ha ritkán van használva a nyomtató.
-
lamiki
senior tag
De valamiért csak lefogyott a fekete tintád, amikor kicserélted a patronokat, akkor feltölti a nyomtató a fejet, és tisztít egyet, szerencsés esetben utána rögtön tudsz nyomtatni, nem csíkoz, de lehet hogy tisztítani kell párat, hogy a rendszerbe bekerült levegő eltávozzon, meg a feltöltésre is elmegy némi tinta.
Ez a mennyiség lehet alig látható a tintaszint kijelzőn, de ha sokat kell tisztítani akár 1/4-1/3-1/2 patron is elmegy tisztításra mire tökéletesen nyomtat, szélsőséges esetben volt már olyan, hogy több mint 1 tintapatront eltisztítottam, hogy rendesen nyomtasson, de ez több éve beszáradt nyomtatónál volt így, alapos fejtisztítás után.
Sima patroncserénél én még olyat nem láttam, hogy a fej feltöltésére elmenjen vagy 7/8-ad tinta, mint neked a képen, azért gondoltam, hogy esetleg csíkozott neked, és te tisztítást kértél többször is. -
Stirlitz
senior tag
Nézd, milyen márkájú patron ez? Van többféle gyártmány. Én Orink-ot ajánlom mkinek, mivel 5 epson nyomtatós ismerösömnél müködnek korrektül. Közte van sx105ös tulaj is. Láttam már több helyen, hogy olcsón van t71x-es patronja, olcsóbban mint más árusitóhelyeken. Ez azért van gyanum szerint, mivel azok régi fajta chippel szerelt patronok. Olyat kell venni, amin a chip tipusa V6.0. Ezekkel nincs gond. A régebbiekkel lehet, újabb gyártású nyomtatók esetén. És utángyártott patront első alkalommal, ugy kell cserélni, hogy az összes gyári patront utángyártottra cseréled. Ha eredeti patront keversz utángyártottal, akkor le is tiltja az utángyártott patronokat. Ja, és többen elfelejtették letépni az új patron lélegeztető nyílásáról a matricát.... Leszedted, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest