- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Canniball, Celtis!
Köszönöm az infókat.
Üdv
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Celtis #40639 üzenetére
Köszönöm a választ. Már egyszer körbejártam a témát - érintőleg.
Abban reménykedtem, hátha fejlődött a dolog azóta.
Beállítható úgy a Kodi, hogy induláskor az jelenjen meg - pl. indítópultból indítom?
Ilyen esetben hogyan indítható a böngészés az oprendszer böngészőjével? Felvehető valahová a felületre?
Vagy sima ALT+Tab átváltással elérhető az oprendszer pl. win esetében?Kicsit öszvérnek akarom használni a gépet. Eddig NAS volt az alaplap, és szeretném valahogy egy kalap alá annak bizonyos funkcióit, és a HTPC szolgáltatásokat.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ezeken a frontendeken van felhasználó kezelés? Vagy azt az oprendszerrel kell megoldatni?
-
misimagaki
aktív tag
válasz
mombulllet #40631 üzenetére
Szia!
Nem vagyok túl nagy expert a témában, de ha már így megszólítottál...
Ez egy erőgép.
Azt írja a spec az alaplap oldalán:
1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@24 Hz
* Support for HDMI 1.4 version.
Szerintem fogja vinni,amit szeretnél, de majd megmondják a nálam jobban hozzáértők... -
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Kodi önmagában tud fájlmegosztást és torrentet, illetve lehet rajta netezni, vagy kell alá valamilyen oprendszer?
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
NAS építése szerepelt a tervben. De a "maradék" alaplapba dugott SATA vezérlőkártya rendszeresen összekeverte a rádugott 2 db WD 10EURS tartalmát.
Így alaplapot kell vennem. Először maradtam a NAS vonalon valamilyen médialejátszóval párosítva.
Aztán arra gondoltam, hogy pénzt spórolhatnék, ha egy eszköz csinálná mindkét funkciót. NAS+médialejátszó.
Van valakinek tapasztalata ilyen konfigurációban? NAS-ra Freenas ment volna, de HTPC vonalon tanácstalan vagyok - még....
Köszönettel:
misimagaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged