- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoPy89
tag
válasz
Borisz76 #33571 üzenetére
Na latjatok ez egy jo kerdes, hogy hol taroljam a filmeket, en arra gondoltam, hogy a htpcn, de a nasnak is megvannak az elonyei/koltsegei.
Szoval azt mondod, hogy SSD mindenkeppen, elkezdek nezeoldni, szamolgatni, koszi mindenkinek a tampontokat, ha mar korvonalozodik mit szeretnek jelentkezem!
szerk: Ez a zotac jol nez ki, de teljesitmenyre mar joval tobb mint ami nekem kell, mert jatszani tuti nem fogok, mikor megvettem a notebookom tavaly ez is egy szempont volt, hogy fusson rajta par jatek, azota kb 10 orat ha osszesen jatszottam
-
KoPy89
tag
Sziasztok,
meguntam a notebookom, illetve usb stick a tvbe dugdosasat
ugyhogy elhataroztam, hogy szeretnek egy HTPC-t epiteni es nem tudjam hol kezdjem.
Szempontjaim:
- Lehetoleg ne legyen nagy a haz
- 1080p-s videok nezesehez, illetve netezeshez eleg gyors legyen, windows 7-et szeretnek futtatni rajta
- olyan halk legyen amilyen csak lehet
- birja ha hetekig nincs kikapcsolva
- arban olyan 100-150k kozott szannek ra, beviteli eszkoz, kabel, meg minden van mar.Koszi a segitseget elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged