- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Patice #55438 üzenetére
Köszi az infót!
Tv-n be is kapcsoltam, de ugye pc-n se a windows de az nvidia vga nincs erre felkészítve.
Persze találkoztam az usb-s cec asdapterel de ott írja is a honlap hogy hdmi 2.0a/b a támogatottság.
Nekem meg 2.1-el van összekötve a kettő hogy legyen 4K/120hz.
Így sajna ezt az opcót ejtettem.
Gondolkodtam valami usb-s infra megoldásban is ami a bekapcs jelet küldené, valami webOS progi-ra, hálózaton keresztül küldene jelet, raspberry pi vagy media box dolgokban, de sajna az összes elképzelésnél zsákutcába jutottam
Ezért gondoltam hátha ti tudtok valmi megoldást, de akkor ezekszerint meg kell barátkozni a gondolattal hogy nem fog menni -
Segal
veterán
Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni, hátha valaki tud egy jó megoldást a dologra.
Adott egy LG CX OLED tv és egy 3080-as videókártya ami 2.1-es hdmi kapcsolattal van összekötve filmezés és játék szempontjából is. (Asus Intel 8. gen alaplap ha ez fontos)
Minden remekül működik is, de 1 kényelmi dolgot jó lenne megoldani.
Egész konkrétan azt hogy ha bekapcsolom a számítógépet akkor jó lenne ha automatikusan a tv is életre tudna kelni, úgy mint 1 sima monitor.
Persze tudom hogy a tv-ből ez a rész hiányzik mert itt nem standy módba megy a tv hanem kikapcsol, de szerintetek van rá bármilyen lehetőség hogy működhessen a dolog?
Persze a legtutibb dolog az lenne ha szoftveresen lehetne megoldani, de az sem kizáró ok ha valami hardvert kéne hozzá venni.
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest