- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
&
Köszönöm a segítségetek. Az egyes megoldást választottam az elsőre sikerült is ami ritkaság nálam
Ugye most az van így h minden bejelentkezéskor kérni fog jelszót, viszont ha kinyomom akkor nem tudom h az LE gép fogja -e látni a mappát amit megosztottam, elvileg mejgyeztettem vele a jelszót...hátha -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írom.
Van egy LE alatt futó Kodi-s htpc-m ami vezetékkel kapcsolódik a netre és van egy asztali pc-m amin win 10 van ez pedig vezeték nélkül wifivel kapcsolódik a netre. Mindkettő ua a routert használja. Az lenne a kérdésem ami nektek biztos nem bonyolult, de én sajna nem értek hozzá, hogy mit és hogyan kell ahhoz beállítani h a LE -t futtató gép lássa a win 10- es gépemet. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Nerazim
őstag
válasz
cinemazealot #46398 üzenetére
Rendben, köszönöm a segítségedet
-
Nerazim
őstag
válasz
cinemazealot #46395 üzenetére
Köszi a segítséget. Még egy kérdés és amihez mindig hülye voltam, ha az optikait választom akkor olyan lejátszót kell keresni amin optikai bemenet van?
-
Nerazim
őstag
(#46370) cinemazealot
Bocsi, persze. Alaplap: GA-G31M-ES2L TV: Samu UE32EH5300
A gép a tv-vel hdmi-n kapcsolódik egy hd 4550 vga-val.(#46368) _Smooth
Köszi. Mivel nagyon láma vagyok ehhez, ezért kérdezem, h a PC hangszórókat azt a gépre gondoltad kötni, akkor a tv-ben valamit állítani, hogy ne ott jöjjön a hang -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Még a nyáron összeraktam egy kis gépet s775 mATX lapból áll és egy E8400 prociból. Ezt amolyan unaloműzésből, hobbiból, kíváncsiságból raktam össze. Most pendrive-ról OE alatt futtatok Kodi-t. A kérdésem az lenne mivel eddig is viszonylag kevés pénzből gazdálkodtam, hogy mi lenne pénzügyileg a legbarátságosabb megoldás egy hangrendszer kiépítésére. Rájöttem, hogy nem kell nekem 5.1, mert sok kábellal jár, nem akarok kábelcsatornázni. Elég egy 2.1 is, ha az már élvezhetőbb. Egyedül azt akarom kiváltani h ne a tv-n keresztül kelljen a filmet hallgatni. Köszönöm előre is aki segít ebben tanácsot adni. -
Nerazim
őstag
Húú nagyon pörög ez a topic, köszi srácok megnézem aztán, ha elakadok még jelentkezem. Gondoltam azért rakom fel inkább az LE-t ,mert azt még fejlesztik, frissítik stb...
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
LibreElec-re van vmi leírás, hogy pendrive-ról hogyan kell telepíteni? Ami OE-ra van az alapján jó LE-re is? -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van arról vmi írás, hogy integrált lapos htpc-hez mi a belépő színtű lap, ha HD filmek lejátszása lenne a cél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest