- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Ha nézem a kép beállításoknál, ott írja, hogy HDR . Igazául csak próbálgatom a TV-t különböző filmekkel, eddig 1 HDR-es filmet tudtam megnézni rajta, az alient, mert csak 38 giga volt, sajnos a nagyobb tartalmaknál mint írtam is akadozik. Tisztába vagyok vele, hogy ez a TV nem egy A1 , igazából nem is érdekel annyira a HDR, mert van olyan 1080p BD50 film ami lélegzet elállítóan szép / Avatar,Planet Earth II / és van olyan 4k-s ami szó szerint pocsék.
-
fauv
őstag
Tiszteletem !
Urak azt szeretném megkérdezni, hogy számítógépre letöltött 4k-s HDR, vagy 1080p BD50. filmeknél, 50 giga alatti tartalmaknál, simán lejátszik mindent a médialejátszó, sőt a Tv-be lévő KODI / letöltöttem rá / és VLC is, de ha átlépem ezt az 50 gigát, akkor már akadozik a film.
T-s modemem van, de vettem egy nagy routert, most azon megy a hálózat, 250-es netem van, 4k-60Hz-es médialejátszóm, cat 6-os kábel./ a routertől kb 25 méterre van a TV /.
Mi lehet a korlátozó tényező?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
A kövi gondom lenne: eddig a pana 55DX600E 4 k-s Tv-mel játszottam le a számjtógépre letöltött filmeket. Semmi gond nem volt, a legkomolyabb minőségű filmek is szépen jöttek. Most viszont ha a Tv-n rákeresek a mappára, látja a filmet / filmeket /, viszont egyszerűen nem tölti be akármit is csinálok vele, olyan mintha a sávszélesség nem lenne elég, holott most emelték nem rég 250-re 120-ról. Próbáltam áttenni a mappát ssd-re hátha a hdd a rossz, az se segített. TV-t ki kapcsoltam, kihúztam, semmi.
A Tv nethez csatlakozása gyors egyébként/ CAT 6-os kábelen közvetlenül / , you-tube pik-pakk betölt lejátszik mindent, bármilyen 4k-ra töltött filmet is viszi rajta akadás nélkül, csináltam speed tesztet a tv-n, ott a 250 Gb-ból 60-at mutatott.Ennek elégnek kellene lennie.Esetleg valami ötlet?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged